Lifestyle / Lifestyle

Horoskop za Ovnove za novembar 2020.

Ovnovi će ovog novembra imati mnogo ideja i planova.

Stigao je novembar, a Ovnovi će ovaj mesec dočekati preplavljeni nadahnućem, a planete će sve to favorizovati. Novembar je savršen mesec za pokretanje posla za ovaj vatreni znak. Budući da je Ovan po prirodi ambiciozan, ispunjavanje njihovih ciljeva doneće im veliko zadovoljstvo. U novembru će Ovnovi osećati da su pod stresom na poslu i kao da ne kontrolišu svoje vreme. Pored toga, radeći dobro svoj posao, Ovnovi će definitivno privući pažnju svojih pretpostavljenih.

U ljubavnim odnosima, Ovan može imati nesuglasice sa partnerom, ali oni ne predstavljaju ništa ozbiljno i neće ugroziti vezu.

Šta je najvažnije ovog meseca za Ovnone?

Ovna na poslu čekaju mnoge promene koje će im pomoći da se pomaknu na lestvici karijere. Međutim, u ovom periodu Ovnu će možda trebati pomoć starije ili upućenije osobe. 

Merkur je u Vagi do 10. novembra, a Venera do 21. novembra, a Ovan je podstaknut da iskoristi ove aspekte da bi se ujedinio sa drugima. Mars, glavni vladar, biće u njegovom znaku čitavih mesec dana, pružajući Ovnu snažan osećaj zajedništva. Sunce koje je u Škorpiji do 21. i Merkur u istom znaku, počev od 10. do 30., učiniće Ovna veoma aktivnim i zračiće radošću. Od 22. novembra do 30. novembra, kada je Sunce u Strelcu, Ovan treba da se u potpunosti posveti poslu. Tokom prve polovine meseca, Uran će uneti finansijsku reformu u život Ovna. Poslednje dve nedelje meseca, Ovan će imati snažnu planetarnu energiju koja će mu pomoći da promeni svoj socijalni i profesionalni život.

Planeta ljubavi Venera će podržati Ovna tokom novembra 2020., olakšaće napete trenutke u vezama izazvanim agresijom Ovna, i pružiti im više tolerancije, nežnosti i razumevanja. Merkur će pomoći Ovnu da se dokaže, samo što bi trebalo da izbegavaju eksplozije kako se kasnije ne bi pokajali zbog svojih reči. Nikada ne treba zaboraviti da Mars ponekad radi svoj posao i da ga treba držati pod kontrolom. Ovnovi treba da budu strpljivi u prvim danima novembra, jer mogu imati neslaganja sa kolegama ili poslovnim partnerima.

Sve u svemu, Jupiter ovog meseca obećava produktivnost i prijatno okruženje. Ovnovi će vredno raditi, biće duboko posvećeni svojim projektima, a takođe će biti odgovorniji i diskretniji.

foto:cosmopoliten.com

Pročitajte još