CUPRA FORMENTOR: Hrabar za sve izazove

Jedinstven, odvažan i pun inovativne snage – najbolje od CUPRA vrhunskih performansi.

CUPRA je nekonvencionalni brend u usponu koji spaja emocije, elektrifikaciju i performanse kako bi inspirisao svet iz Barselone. Rođen 2018. godine, CUPRA ima svoje korporativno sedište i radionicu za trkačka vozila u Martorelu, a iz godine u godinu beleži rekordnu prodaju, što je pokazatelj njenog izuzetnog kvaliteta.  

CUPRA Formentor, prvi je model sa 100%-tnim DNK marke CUPRA SUV coupé po meri, jedinstven, odvažan i pun inovativne snage – ono najbolje što vam CUPRA nudi u pogledu vrhunskih performansi, koji je za vrlo kratko vreme postao jedan od najtraženijih automobila u svojoj klasi u Evropi!  

Optimizovani detalji u dizajnu spoljašnjosti odišu karakterom marke CUPRA u svakom pogledu. U unutrašnjosti  Formentora vas očekuju materijali najvišeg kvaliteta, dizajnirani po vašem ukusu. CUPRA Formentor je izraz strasti prema motosportu. Implementacija vizije. Sa širokim spektrom visokoefikasnih motora koji pružaju izvanrednu efikasnost ovaj model dolazi sa automatskim DSG menjačem koji omogućava brzu i glatku promenu brzina, čineći vožnju još prijatnijom i intuitivnijom.

Tokom leta CUPRA je spremila izuzetnu ponudu za model opremljen 1,5 litarskim benzinskim motorom snage 150 KS* sa DSG menjačem, sa nikad boljom preporučenom cenom od 33.990 €.

Neverovatan spisak standardne i dodatne opreme čini da ovaj model bude sve što je potrebno hrabrim vozačima koji žele da osete nalet adrenalina.

Uz mnoštvo asistencija za vozače, od pomoći za ostanak u traci, elektronske stabilnosti, kontrole proklizavanja, tempomata, Formentor nudi i personalizaciju moda vožnje. Enterijer nudi sve što je potrebno da uživanje na putu bude potpuno: automatsku klimu ,”Climatronic”, navigacioni sistem,”PLUS”, digitalnu instrument tablu od 10,25“, kožni multifunkcionalni volan, BEATS audio paket i još mnogo toga.

Uz napredne bezbednosne sisteme i intuitivne infotainment opcije, CUPRA Formentor čini putovanje bezbednim i zabavnim. Za više informacija možete da se obratite CUPRA prodajnim savetnicima.

*Kombinovana vožnja 6,6 – 7,2  l/100km; CO2 – kombinovana vožnja 150 – 163 g/km

Tekst: Promo 

Fotografije: Promo 

Najnovije