Imamo novog modnog favorita: Huawei Mate 50 Pro u narandžastoj verziji od veganske kože

Opremljen nizom najsavremenijih tehnologija, ultimativnim modnim dizajnom, otvara potpuno novi univerzum onoga što očekujemo od pametnog uređaja. I ovome se nismo nadali!

Moda i tehnologija već neko vreme sinhrono koračaju jedno pored drugog i to nas baš raduje, jer redakcija Harper’s Bazaar-a pored modnih trendova pomno prati i high-tech trendove. Ovoga puta, na listu tehnoloških noviteta na sam vrh dospeo je Huawei Mate 50 Pro pametni telefon koji predstavlja savršenu kombinaciju visoke tehnologije i očaravajućeg dizajna, a mi smo imali priliku među prvima da otključamo screen i u potpunosti istražimo ovog Huawei glamuroznog saputnika.

Prve poene dobija zahvaljujući dizajnu. To, pre svega, duguje klasičnom izgledu sa futurističkim licem, koje otvara Space Ring simetrični vizuelni identitet, kao i izrazito privlačan Clous de Paris dizajan sa stepenastim utiskivanjem. Ističući do poslednjeg detalja novu vrstu luksuzne elegancije, novi Huawei Mate 50 Pro dolazi sa dve različite vrste zadnjeg poklopca – od stakla u crnoj i srebrnoj boji i veganske kože (Orange Vegan Leather koji je naš apsolutni favorit!).

Osim velikog iskoraka u dizajnu, ovaj inovativni uređaj podiže standarde i u industriji digitalne fotografije i omogućava potpuno napredno iskustvo kreiranja fotografija uz opcije koje nismo iskusili ranije.

Zahvaljujući kameri od 50 megapiksela sa čak deset nivoa fizički podesivog otvora blende, opsega zuma do x200 za snimanje veličanstvenih detalja na bilo kojoj udaljenosti, Super Macro režimu koji se automatski aktivira kada se kamera usmeri na minijaturni objekat u rasponu od 3 do 5 cm i Super Night režimu za snimanje fotografija sa veoma jasnim svetlim i tamnim regionima, čak i u mračnim okruženjima, i potpuni amateri podići će svoje fotografske performanse na nivo profesionalaca.

Od dodatnih, jednako vrhunskih performansi, posebno izdvajamo i glasovnu aktivaciju kamere izgovaranjem key reči, automatsko slikanje čim se osmehnete u kameru, mogućnost kreiranja monohromatskih fotografija, kao i sjajnu story creator opciju koja omogućava da odaberete template sa različitim efektima i snimite već editovan video iz različitih uglova i to samo jednim klikom i Multi-cam režim koji pruža izbor kamere koju želite da koristite u datom trenutku.

Kao dodatne adute koji u današnjem svetu polako postaju neminovnost, posebno izdvajamo i veoma izdržljivu bateriju sa opcijom brzog punjenja – samo pola sata biće dovoljno da vaš telefon bude napunjen 100%. Ipak, možda i najveća inovacija do sada ide na račun hitnog režima koji se automatski aktivira kada se uređaj nađe na 1% baterije i omogućava vam da obavite razgovor u trajanju do 12 minuta. Nama ovo zaista zvuči kao savršen spas u zadnji čas.

Info +: Zahvaljujući posebnim materijalima, Huawei Mate 50 Pro u Orange Vegan Leather verziji, poseduje čvrsto Kunlun staklo koje povećava otpornost na pad za deset puta, vodootporan je do šest metara dubine, a njegove verzije u crnoj i srebrnoj opciji do dva metra u trajanju od 30 minuta.

Tekst: Tamara Bogunović

Foto: Promo/Instagram/Marko Vulević

Najnovije