Koja naslovnica magazina Harper’s BAZAAR vam je omiljena?

Proslavljamo fabuloznih osam godina postojanja u Srbiji!

Ustanovljen davne 1867. u Njujorku, Harper’s BAZAAR smatra se ne samo najstarijim modnim i lifestyle magazinom na svetu, već i pretečom svih magazina ovog tipa.

Iako prevashodno ženski, incijalna ideja sa pokretanjem ovakve vrste novine potekla je od strane muškarca, Fletchera Harper-a. Jednog od vlasnika njujorške izdavačke kuće Harper & Brothers. Ipak, upravo ženski glas bio je taj koji je sa stranica ovog magazina još pre nekoliko vekova prvi put glasno tražio svoja prava i težio inovativnom i drugačijem.

“Usudite se!” ideja je vodilja Harper’s BAZAAR-a od kada je osnovan, a danas se vođen ovom krilaticom izdaje u 32 zemlje sveta, od kojih je Srbija jedina zemlja na Balkanu koja je dobila ovu privilegiju.

Tokom oktobra ove godine srpsko izdanje magazina Harper’s BAZAAR proslaviće svoj osmi rođendan!

Punih osam godina donosimo priče vredne čitanja, nadahnjujuće modne editorijale i sagovornike, vesti iz sveta lepote, kulture i zabave, atraktivne teme i tvrdnju da žene mogu biti zanosne u svim godinama.

U to ime u nastavku teksta predstavljamo vam malu retrospektivu rođendanskih naslovnica od 2014. godine, pa sve do danas. I pitamo vas koja vam je od njih bila omiljena i zašto?

Da li vas je neka od fabuloznih žena sa naših naslovnih stranica nadahnula? Jeste li se zbog preporuke naših modnih i beauty urednika usudili da probate nešto drugačije? Da li su vas tekstovi koje ste pročitali navele da se zamislite i da li su vas poznate ličnosti koje su se pred našim novinarima ogolile inspirisale?

Pomozite nam da i u narednih osam godina ostanemo na tragu izazova i inspiracije i uvek na strani lepog.

Pratite nas u narednim danima, na našem portalu harpersbazaar.rs i zvaničnoj IG stranici, kako biste otkrili sva iznenađenja koja smo pripremili za vas.

Jedno od najlepših iznenađenja čeka vas u upravo u našem  rođendanskom broju koji je u prodaji od 22. septembra do 21. oktobra, a uz određene primerke magazina dobijate i poseban poklon maskaru (Deborah, Dangerous Curves).

Tekst: Redakcija magazina Harper’s Bazaar Serbia

Foto: Vlasništvo redakcije magazina Harper’s Bazaar Serbia

Najnovije