Koji modni brend odgovara vašem horoskopskom znaku?

Saznajte kog dizajnera da kanališete na osnovu vašeg zodijaka.

Svako ima svojstvene osobine koje čine da njihova jedinstvenost sija. Razumevanje vašeg horoskopskog znaka i karakteristika koje dolaze sa poravnanjem vaših zvezda, može probuditi inspiraciju u drugim oblastima ličnog stila. Astrologija je oduvek bila fascinacija, a ova zamršena umetnost proricanja zavladala je modnom industrijom, rađajući novi način izražavanja kroz stil.

Od ekspresivnih vodenih znakova do strastvenih vatrenih, svaki astro znak može se povezati sa različitim oznakama. Kako biste pronašli najbolju opciju za luksuzni brend koji vam odgovara, pogledajte listu dizajnera koji pogoduje svakom znaku zodijaka.

Ovan: Bottega Veneta

U kombinaciji sa vatrenim stavom Ovna, smeli Bottega Veneta dizajni savršeno se uklapaju sa hrabrom i inovativnom ličnošću Ovna.

Bik: Prada

Bik je poznat po svojoj pouzdanosti i praktičnosti. Pod vladavinom popustljive Venere, Bik takođe ceni finije stvari u životu. Čuvena po svom klasičnom i bezvremenskom dizajnu, Prada ide ruku pod ruku sa ovim zemljanim znakom.

Blizanci: Gucci

Gucci, brend pun života i energije, sa šarenim i ekscentričnim dizajnom, odgovara energičnoj i otvorenoj ličnosti Blizanaca.

Rak: Valentino

Rakovi, sa svojom emotivnom i maštovitom ličnošću, naći će udobnost i eleganciju u romantičnom i ženstvenom dizajnu Valentina. 

Lav: Schiaparelli

Lav se nikada ne plaši da bude u centru pažnje, a samopouzdanje ovog znaka jednako je dinamičnom i vibrantnom Schiaparelli duhu.

Devica: Louis Vuitton

Poznate po svojoj odanosti, napornom radu i ljubaznosti, Device bi trebalo da pogledaju francusku kuću Louis Vuitton. U kombinaciji sa sofisticiranim i elegantnim dizajnom brenda, praktična i prirodna ličnost Device može lako da zablista.

Vaga: Chanel

Vage su ljubazne i diplomatske ličnosti koje cene ravnotežu i harmoniju, a Chanel je brend koji je poznat po svom bezvremenskom, besprekornom dizajnu.

Škorpija: Versace

Hrabre, strastvene i zavodljive, Škorpije znaju da zapanjuju intenzitetom. Hrabar i odvažan Versace dizajn usklađen je sa žestinom ovog tamnog vodenog znaka. 

Strelac: Dior

Strelci su jake volje, intelektualne vođe, a klasični, sofisticirani Dior dizajn čine ga savršenim spojem za ovu ličnost. Strelčeva svestranost je u fokusu, posebno dok nosi Dior.

Jarac: Chloé

Ženstveni, delikatni dizajni koji prožimaju Chloe odlično se uklapaju u odlučne i samouverene vibracije Jarca. 

Vodolija: Alexander McQueen

Poznati po svojoj progresivnoj i zagonetnoj ličnosti, Vodolije se nikada ne plaše da budu ono što jesu. Ovaj doživljaj kojim opisuju sebe, pojačan je u kombinaciji sa inventivnim, originalnim Alexander McQueen-om.

Ribe: Loewe

Kreativne, osetljive i inteligentne, Ribe cene umetnost i bezvremenost. Delikatan, umetnički Loewe dizajn naglašava hirovite, zamišljene ličnosti koje se nalaze u ovim vodenim znacima.

 

Foto: Profimedia

Priredila: T.M.

Najnovije