Harper's Bazaar Srbija

Nedeljni astro od 22. do 28. maja

Tenzije su visoke za ovo vreme prepuno akcije, budite oprezni sa onim što zamah donosi.

OVAN

Senzualna harizma Ovnovima je na vrhuncu ove nedelje. Sa aktiviranim Plutonom i Jupiterom, veličanstveno je kosmičko vreme za eksperimentisanje ili intrigantnu igru uloga. Iskoristite ovaj nalet samopouzdanja.

BIK

Pripremite se za trenutak istine ove nedelje dok Mars, Pluton i Jupiter udružuju snage kako bi postavili scenu za dramatično otkriće. Sa naletom energije koja se rasplamsava oko vaše karijere, efekat udarca mogao bi biti značajan po vas.

BLIZANCI

Dok sunce sija kroz vaš kućni znak, ove nedelje dolazi do navale toliko potrebne vitalnosti, inspiracije i radosti života. Ovo je vreme u kom ćete se osećati poletnima da započnete novi kreativni projekat.

RAK

Mars kreće u vaš sektor novca. Potpisivanje linije na dnu ugovora za ogromnu investiciju moglo bi učiniti ovu nedelju nezaboravnom.

LAV

Od samog početka ove nedelje dolazi novi nalet vatrene motivacije, i osećate se jako dobro. Kao lep bonus, osnovne brige koje su vas držale budnima noću, sada će vam delovati mnogo manje zastrašujuće.

DEVICA

Dok Sunce baca reflektor na vaš profesionalni život, pronalaženje toka, energije i inspiracije na poslu će vam biti lakše nego ikada. Fokusiranje na profesionalne projekte biće lepo odvraćanje pažnje od inače intenzivnih vibracija ove nedelje.

VAGA

Ova nedelja donosi potencijalne tenzije sa prijateljem ili kolegom. Uprkos vašem automatskom odgovoru da pokušate da izgladite stvari, odvojite trenutak da razmislite da li bi možda bilo prikladnije da ipak iznesete svoj stav.

ŠKORPIJA

Velike odluke oko vašeg posla, vašeg doma ili vaše veze bi mogle da dođu ove nedelje na dnevni red, dok nebo postavlja scenu za dramatičnu prekretnicu. Pronalaženje hrabrosti da kažete „da“ – ili da se oslobodite nečega što vam je na umu nedeljama (a verovatno i mesecima), lakše će doći sada.

STRELAC

Poput nekoga ko otvara zavese i otvara prozor, u vaš ljubavni život ove nedelje dolazi nalet svežine. Sreda je savršen dan za slatke razgovore.

JARAC

Veliki finansijski problem izbija na površinu ove nedelje. Bez obzira na izbor koji napravite, Mars vam čuva leđa, donoseći razboritos za tenzične situacije.

VODOLIJA

Ove nedelje je sve u vezi sa osećanjem straha I hrabrošću da se ipak osmelite. Sa Jupiterom na vašoj strani, nemojte se plašiti da se oslonite na svoju porodicu koja će pružiti potreban podsticaj.

RIBE

Sezona Blizanaca za vas znači ušuškavanje u sopstvenom domu i savršen beg od potencijalno užurbane unakrsne vatre koja zuji napolju. Rešite se tenzije poslovima oko kuće.

Foto: Unsplash

Najnovije