Harper's Bazaar Srbija

Nedeljni horoskop od 27. marta do 2. aprila

OVAN

Ove nedelje imaćete dovoljno vremena za razmišljanje i donošenje bitnih odluka. Ukoliko ste voljni da se povežete sa ljudima sa kojima sarađujete biće ozbiljnih pomaka na poslovnom planu. Ako imate sukob sa partnerom ili bliskom osobom, iskreno razgovarajte kako biste rešili sve probleme.

BIK

Planeta ljubavi i blagostanja ove nedelje ulazi u vaš znak tako da ćete se osećati srećno i ispunjeno. Mogli biste da osvežite neke stare kontakte, a neke pripadnike ovog znaka očekuje i ljubavna avantura. Očekujte i kratko poslovno putovanje.

BLIZANCI

Očekuje vas odličan period na poslovnom planu. Mogli biste sebi da date malo oduška i odete na neko kratko putovanje. Zračićete pozitivnom energijom, a tokom nekog izlaska možete upoznati osobu koja će vas potpuno očarati.

RAK

Entuzijazam će vam pomoći da ostvarite ciljeve koje ste pred sebe stavili. Sada je pravo vreme za sklapanje novih prijateljstava, ali i za oživljavanje starih. Slobodno vreme provedite sa bliskim ljudima i osećaćete se ispunjeno. Očekujte i susret sa osobom koja će vam se jako dopasti.

LAV

Ova nedelja je idealna da se pozabavite nečim kreativnim ili nekom projektu od kojeg ćete, ukoliko se dovoljno potrudite, imati novčanu zaradu. Karijera je polje na koje bi trebalo da se fokusirate ovih dana. Odličan period vas očekuje i na ljubavnom planu.

DEVICA

Umesto da se fokusirate samo na obaveze važno je da pronađete vreme za nešto što vam donosi radost i mir. Ove nedelje radite na sebi i untrašnjem miru. Razmislite o tome gde ste sada i gde želite da budete. Ukoliko imate sukob sa bliskom osobom, razgovarajte kako biste rešili sve probleme.

VAGA

Sada je pravo vreme da preduzmete akciju i da svoje ideje sprovedete u delo. Nečije prisustvo uneće u vaš život sjajnu energiju. Ova nedelja je idealna za povezivanje sa ljudima koji vam znače. Na ljubavnom polju vladaće harmonija i zbog toga ćete se osećati sjajno i ispunjeno.

ŠKORPIJA

Izbegnite ulazak u bilo kakav sukob, izbegavajte provokacije i ostanite staloženi. Na polju finansija je moguće iznenađenje, a kako će se stvari dalje odvijati zavisiće isključivo od toga kako ćete se postaviti. Ne preterujte ni u slavlju ni u kritikama.

STRELAC

Tokom naredne nedelje bićete energični i zadovoljni. Bićete posebno efikasni u svakom poslu koji bi trebalo da obavite. Pobrinućete se za finansijske probleme koje dugo niste mogli da rešite. Slobodno vreme provedite sa prijateljima ili partnerom.

JARAC

Budite spremni za naporan rad i nastavak uspeha u nekoliko narednih meseci. Očekujte i bitne pozive koji će vam doneti nove poslovne prilike. Možda će vam biti teško da se konektujete sa ljudima koji vam znače, ali sve je u organizaciji. Završite sve obaveze i napravite plan kako ne biste zapostavili one koje vas čine srećnim.

VODOLIJA

Radili ste na sebi i vidi se da ste dosta opušteniji i samopouzdaniji. U drugoj nedelji ipak mogući su nesporazumi ali to nije ništa što ne možete da rešite u kratkom roku. Što se ljubavnog polja tiče ukoliko ne rešite brojne nesuglasice vašoj ljubavnoj vezi može doći kraj. 

RIBE

Bićete puni pozitivne energije i imaćete više snage da se posvetite novim poslovnim obavezama. Tokom ove nedelje biće vam otvorena vrata za brojne poslovne šanse. Ukoliko im se dovoljno posvetite te šanse će biti iskorišćene na pravi način. Odisaćete pozitivnom energijom i harizmom kojoj mnogi neće moći da odole.

 

Foto: Pexels

Tekst: A.L. 

Najnovije