Ova četkica za zube čisti i obraze!

Kombinujući stil i funkciju sa revolucionarnim karakteristikama, ISSA četkice za zube nude potpuno nov način četkanja.

Švedska kompanija FOREO, čiju aparaturu za negu lica obožavamo, prva je primenila jedinstvena svojstva silikona na uređaje za oralnu negu.  ISSA je najveći, najhrabriji korak u dizajnu četkica za zube u poslednjih 60 godina.

Više od 6 decenija električna četkica za zube je ostala nepromenjena, ne uspevajući da osvoji korisnike ručnih četkica za zube. FOREO je bio prvi koji je primenio jedinstvena svojstva silikona na uređaje za oralnu negu. Svaki uređaj koristi strogo siguran za telo i hipoalergenski medicinski silikon, koji nudi higijenska, nežna i efikasna rešenja.

Kombinujući stil i funkciju sa revolucionarnim karakteristikama, ISSA  četkice za zube nude potpuno nov način četkanja. Osim ISSA 2 i ISSA mini 2 četkica za zube, tu su i ISSA 3, ISSA mini 3, ISSA Play, ISSA kids, ISSA baby, a sve ih možete naći na platformi ananas. 

Issa 3, kompletna 4 u 1 nega oralne nege za zube, desni, jezik i obraze, koja trenutno predstavlja najpopularniju oralnu negu na svetu. U pitanju su nove i poboljšane četkice sa 2 hiljade puta jačim silikonskim čekinjama koje se odbijaju unazad i čine da Hibrid Vave glava četkice traje još duže. PBT polimerne čekinje pružaju intenzivnije čišćenje plaka, a meke silikonske čekinje klize duž linije desni za a nežnu masažu. U pitanju je do 11.000 pulsacija visokog intenziteta u minuti. 

Još neke od ISSA 3 karakteristika su: 

– Lagan, lak za nošenje

16 podesivih intenziteta

– Ugrađeni tajmer, indikator slabe baterije i zaključavanje putovanja

– Glava četke traje do 6 meseci

Zadnji deo glave četke služi kao sredstvo za čišćenje jezika i obraza

– 2-godišnja ograničena garancija

ISSA mini 3

Sadrži 3D fleksibilnu hibridnu glavu četkice, pa je tako ISSA mini 3 savršen za četke koji preferiraju glavu četkice manje veličineNežan je za zube i desni, otporan na plak, a Smile Helpers osiguravaju četkanje 2 minuta i trepću kada niste četkali više od 12 sati. ISSA 3 ima do 9.000 zvučnih pulsacija u minuti, lak je, lagan za nošenje i ima torbicu koja je jednostavna za upotrebu u pokretu, gde jednosatno punjenje traje do 265 upotreba. Ima jedan intenzitet, ugrađeni tajmer i LED indikator slabe baterije, kao i rukohvat protiv klizanja za izuzetno udobno rukovanje i najbolje iskustvo četkanja. Glava četke traje do 6 meseci, a zadnji deo glave četkice služi kao sredstvo za čišćenje jezika. 

ISSA kids

Ova četkica pogodna je za decu uzrasta od 5 do 12 godina. Ima silikonske + PBT polimerne čekinje za plak koje su čvrste, ali nežne za desniSmile Helpers Glee i Glum pomažu u praćenje navike oralne higijene, a tu je i do devet hiljada nežnih zvučnih pulsacija, kao i silikon medicinskog kvaliteta otporan na bakterije. Jednosatno punjenje traje do 265 dana. ISSA Kids četkica ima dva režima: režim masaže desni i režim četkice. Njena zamenjljiva glava traje do 6 meseci, lagana je, laka za nošenje i ima ugrađeni tajmer. 

ISSA baby

ISSA baby pogodan je za bebe i decu do četiri godine. Omogućava precizno čišćenje mlečnih zuba pokrivanjem svakog zuba posebno iz svih uglova, nežno masira osetljive desni kako bi ublažio iritaciju, a Smile Helpers Glee i Glum pomažu roditeljima da prate deci navike oralne higijene. Još neke od karakteristika ISSA baby četkice su do 6.000 nežnih zvučnih pulsacija. Super mekan silikon medicinskog kvaliteta, jednosatno punjenje koje traje do 480 upotreba, 2 režima – režim masaže desni i režim četkice, ultra-bezbedna glava četke koja se ne može odvojiti. ISSA baby je lagan, lak za nošenje, ima Integrisani tajmer. 

ISSA uređaje za oralnu higijenu možete pronaći na platformi ananas.rs

Tekst: Promo 

Fotografije: Promo 

 

Najnovije