Harper's Bazaar Srbija

Na poklon set od 3 knjige iz specijalne edicije svetskih i domaćih klasika!

Foto: Marko Vulević

Ne znamo za vas, ali mi obožavamo kada isplaniramo šoping, putovanje ili drugu prekopotrebnu zanimaciju i avanturu i onda, u procesu organizacije, otkrijemo da sve što želimo možemo da dobijemo – sa popustom! A, od sezonskog popusta bolja je samo jedna stvar, a to je popust koji traje skoro pa tokom cele godine.   

Ne, nije nemoguće! Visa je kreirala jedinstvene setove pogodnosti za korisnike Visa Gold, Visa Platinum i Visa Infinite kartica kako biste sve svoje planove ostvarili jednostavno, sa stilom i uz maksimalno uživanje.   

Ne znate odakle da počnete? U nastavku za vas izdvajamo najbolje popuste koje možete ostvariti sa svojom Visa karticom.  

Foto: Promo

Ukoliko planirate putovanje, ne brinite – savršen odmor čeka na vas, a sa Visom zadovoljstvo je potpuno. Ostvarite brojne putne pogodnosti uz Visa Gold, Visa Platinum i Visa Infinite kartice – besplatan pristup Lounge Key poslovnim salonima na aerodromima širom sveta; popust do 35% na rentiranje automobila Avis kompanije u zemlji ili inostranstvu; putno osiguranje koje uključuje osiguranje od propuštenih letova, kašnjenja letova i prtljaga za korisnike Visa Platinum i Visa Infinite kartica, kao i određene medicinske troškove uključujući slučajeve COVID-19, za korisnike Visa Infinite kartica.  

Putovanje započnite šoljicom omiljene kafe u Kafeteriji na aerodromu Nikola Tesla i znajte da vas očekuju 4 poklon besplatna pića godišnje uz Visa Gold, 6 pića uz Visa Platinum ili 12 pića uz Visa Infinite kartice. Ukoliko vam je potreban taksi, naručite vožnju preko Pink taxi aplikacije i ostvarite popuste uz Visa Gold, Visa Platinum i Visa Infinite kartice i to: 300 RSD na svaku treću vožnju i 50% popusta na vožnju od aerodroma Nikola Tesla do grada. 

Foto: Shutterstock

Ljubitelji šopinga moći će da ostvare popust prilikom kupovine online ili u radnjama sledećih brendova: Gagliardi, Folklore Accessories, Nicolas Concept Store, Ninia, Bang&Olufsen i drugih, dok Visa obezbeđuje i brojne beauty pogodnosti i popuste u Saruna Wellness & Spa, ELEGANCE Beauty Spa, Studiju Linea, Epilion centru, Wellnes & Spa Resortu Fruške Terme. Sve ponude i promocije (koje uključuju i hranu i vino, restorane, kupovinu, sport, zabavu i još mnogo toga) možete pogledati na ovom linku.   

Ukoliko imate želju da svoje slobodno vreme iskoristite produktivno, uz Visa karticu možete da steknete nova znanja na najboljim obrazovnim platformama. Popust na mnogobrojne onlajn kurseve možete iskoristiti do 30. septembra 2022. godine.  

Foto: Shutterstock

Uz Visa Gold, Visa Platinum ili Visa Infinite kartice možete upotpuniti vreme i omiljenom knjigom na telefonu ili tabletu jednostavnim preuzimanjem EDEN books aplikacije. Kada sačuvate svoju Visa premium karticu na poklon dobijate 3 meseca pretplate u okviru Eden Premium paketa na sve naslove, 3 meseca pretplate i 3 e-knjige kao poklon za drage osobe. Iskoristite ovu sjajnu pogodnost do 31. decembra 2022. godine. Osim toga, kupovinom Visa Gold, Visa Platinum ili Visa Infinite karticom na sajtovima laguna.rs i delfi.rs u iznosu od 3.000 RSD ili više na poklon dobijate unikatni set od 3 knjige iz specijalne edicije svetskih i domaćih klasika, što takođe možete iskoristiti do kraja ove godine.   

Bez obzira na to da li svoju svakodnevicu želite da upotpunite kupovinom, izlaskom, begom iz grada ili zabavnom aktivnošću, Visa će vam pomoći da ostvarite sve što ste zamislili. Otkrijte svet Visa pogodnosti i uživajte u svakom danu, osmišljenom baš po vašoj meri.   

PROMO

Najnovije