Pod sjajem zvezda u Porto Montenegru održana ekskluzivna Omega days večera

Uz pomno odabrane VIP zvanice u luksuznom ambijentu, predstavljeni novi modeli još jedne spektakularne OMEGA kolekcije.

Tradicija besprekornosti i kvaliteta koji datiraju iz davne 1848, činjenica da je izbor NASA tima za Apolo 11, jednu od najvažnijih misija našeg doba, bila upravo OMEGA, govori generalno o misiji koju ovaj luksuzni švajcarski brend satova ima pri svakom osmišljavanju, ali i predstavljanju nove kolekcije.

Ispred kompanije Absolute Time Olivera Stojanović još jednom je prisutnim zvanicama prezentovala veče za pamćenje, pomno sledeći OMEGA misiju koja se uvek trudi da nadmaši očekivano, ostajući dosledna vrlo visokim standardima.

Baš tako je izgledalo i ovo veče održano 24. juna u magičnom ambijentu Buddha-Bar Beach restorana, smeštenog u srcu luksuznog Yacht Cluba resorta u Porto Montenegru.

 U saradnji sa partnerima u Crnoj Gori – kompanijom Excelisior, organizovana je prva OMEGA Days ekskluzivna večera i prezentaciju najnovije kolekcije satova ove čuvene švajcarske manufakture.

Opijeni mirisom mora i obasjani zvezdanim sjajem, ovoj eksluzivnoj večeri prisustvovali su važni Omega saradnici poput Nils Åhnebrinka, predstavnik Porto Montenegro grupe Danilo Kalezić, cenjeni content creator u svetu satova Strahinja Đorić, poznate Influenserke Dunja Jovanić i Sandra Mitrović, fudbaler Mirko Vučinić i još nekolicina pomno odabranih imena.

Zvanice su imale priliku da pogledaju novu OMEGA kolekciju iz koje je najviše komplimenata pobrojao novi OMEGA Speedmastet Moonwatch u izvedbi od champagne-gold zlata, ali i modeli iz nove Seamaster Planet Ocean ULTRA DEEP kolekcije, koji su savršeno uklopil uz ovaj magični morski ambijent.

Damama su, očekivano, u skladu sa najnovijom OMEGA kampanjom, OMEGA My Choice, najviše uzdaha izmamili novi modeli iz Seamaster Aqua Terra kolekcije, sa brojčanicima u boji lavande i morsko-plavim tonovima, kao i modeli iz poznate manufakturne kolekcije Constellation, u izvedbi od 18K roze zlata, u OMEGA- crvenoj, smaragdno zelenoj ili ponoćno-plavoj boji.

Glamurozni crveni tepih, bogati kristalni lusteri, maslinove grančice i blještavi sjaj svećica rasutih svuda po lakiranom belom stolu u obliku Seamaster talasa, kreirali su nesvakidašnji osećaj luksuza i “holivudskog” glamura, koji su obeležili prvi OMEGA Days Event u Crnoj Gori.

Tokom ove OMEGA večeri za pamćenje, načinjene su uspomene i odsanjan je jedan divan san ispunjen strašću, preciznošću i posvećenošću – još jedna OMEGA misija je uspela i o njoj će se sasvim sigurno dugo pričati.

Foto: Promo

 

Najnovije