Harper's Bazaar Srbija

Predstavljamo Boka Place – atraktivnu priliku za otvaranje biznisa u Porto Montenegru

Jedinstvena, luksuzna nautička destinacija u srcu Jadrana i jedan od najprestižnijih lifestyle projekata u Crnoj Gori, Porto Montenegro, već duže od deceniju predstavlja najkompletniju investicionu priliku u širem regionu – sa atraktivnom ponudom koja uključuje luksuzne rezidencijalne objekte za stanovanje i rentiranje, mrežu prestižnih međunarodnih brendova i maloprodajnih objekata, kao i inovativnu marinu sa kompletnom infrastrukturom sa 450 vezova.  

Krajem 2020. godine, Porto Montenegro je predstavio javnosti svoj dugo priželjkivani projekat – koncept inovativnog, urbanog naselja, Boka Place, koje odlikuje pažljivo planiran prostor, sa mnoštvom gastronomskih, šoping i zabavnih sadržaja i još mnogim povoljnostima koje će biti na raspolaganju, kako stanovnicima Porto Montenegra, tako i svim posetiocima. 

Naselje Boka Place čija je izgradnja uveliko počela, biće otvoreno 2023. godine a pored 213 stambenih jedinica koje su vec u prodaji, ovaj projekat nudi i preko 40 lokala za izdavanje, kako lokalnim tako i međunarodnim retail operaterima.

Ukupna površina prostora za izdavanje iznosi nešto više od 7.500 m2, a sastoji se od 34 radnji, 5 restorana i kafića, i 6 pop-up lokacija za kratkoročni najam. 

Od toga, čak 35% površine za izdavanje već je zakupljeno, a najveći zakupci su supermarket Voli i MCF bioskop.

MCF Cinema, regionalni bioskopski operater koji u svom portfoliju ima i Kombank dvoranu u Beogradu, dolaskom u Crnu Gori širi svoje poslovanje sa konceptom CineGrand Cinema, a zauzimaće prostor od preko 1.100 m2. A impozantnih 1.400 m2, zauzimaće jedna od najuspešnijih lokalnih kompanija – Voli, sa planom da otvori svoj supermarket premium kvaliteta, baš u Porto Montenegru, a biće među najvećim supermarketima u regionu.

Ovo predstavlja izuzetnu priliku za sve preduzetnike iz regiona koji žele da se nađu u srcu luksuznog razvojnog projekta, jer Porto Montenegro i dalje raste, a godišnje ima više od 3 miliona posetilaca.

Iza dosadašnje uspešne realizacije i primopredaje preko 400 stambenih jedinica, te izgradnje jedinstvene rezidencijalne zajednice i vodeće marine za superjahte na Jadranu, stoji Investiciono-razvojni fond Dubaija (ICD). 

Međunarodna zajednica u Porto Montenegru broji preko 30 nacionalnosti, a sa novom ponudom stambenih objekata u Boka Place-u, u 2020. godini zabeleženo je interesovanje iz preko 90 zemalja sveta.

Predivnom ambijentu novog naselja posebno će doprineti prvi u svetu Hotel SIRO, građen po inovativnom  konceptu Kerzner Internationala, ugostiteljskog giganta (utemeljivača brenda One & Only), čija je posebna inspiracija zdrav i aktivan životni stil, sa sadržajima fitnesa i wellnesa. Pregršt unutrašnjih i vanjskih prostora, sofisticiran luksuzni stil, celokupna ponuda pratećih sadržaja, ugodan ambijent i eklektična internacionalna zajednica, uz reprezentativne privatne stambene rezidencije, stvaraju idealan spoj luksuza primorskog života na crnogorskoj obali sa pogodnostima urbanog karaktera novog naselja.

Sa izgradnjom koja je u toku, i planiranim rokom završetka u 2023. godini, ovo je jedan od najuzbudljivijih   projekata koji će biti realizovani u sklopu Porto Montenegra.

Za više informacija o projektu Boka Place i ponudi poslovnih prostora, posetite www.bokaplace.com ili nas kontaktirajte putem email adrese retail@portomontenegro.com

PROMO

Najnovije