Retrogradna Venera ovog leta (ne) poigrava se vašim vezama

Venera je retrogradna u Lavu - komplikovano se pretvara u totalni haos.

Otprilike svakih 18 meseci dolazi do retrogradne Venere. To znači da se planeta ljubavi i zadovoljstva okreće kroz kosmos, obično uvodeći kratak period pojačanog emocionalnog prosvetljenja. Ali, sada, nakon sedam godina, Venera je retrogradna u Lavu, I donosi nam nešto drugačiju navigaciju kroz emotivne odnose.

Retrogradna Venera već čini odnose i ljubavne situacije malo komplikovanijima, u najmanju ruku. Tokom ovog perioda, skloniji smo da pravimo korake unazad, donoseći upitne odluke o vezama koje menjaju život zbog povišene želje da žudimo za pažnjom. Vraćanje bivšima, preterano analiziranje situacija, snižavanje standarda kada su novi partneri u pitanju i ekstra posesivni odnosi su samo nekoliko neželjenih uobičajenih pojava retrogradne Venere na koje treba biti oprezan.

Dodajte vatreni znak Lava u mešavinu, i komplikovano se pretvara u pravi haos. Lavovi su notorno lojalni i izuzetno samouvereni. Sa retrogradnom Venerom, Lavovi su podložniji preteranom analiziranju svojih veza – romantičnih ili platonskih – što rezultira promenom izgleda ili stavova kako bi zadržali pažnju na sebi. Šokantni skandali, otkrivene afere i razvodi su posebno ranjiva tema tokom retrogradne Venere 2023 – što se već vidi na holivudskom zvezdanom nebu.

Ariana Grande i Dalton Gomez najavili su razvod samo dan pre početka retrogradne Venere, I to propraćen lošim aferama pevačice sa oženjenim kolegom iz Wicked-a, Ethanom Slaterom. Još jedan par koji je bio na listi hitova Venere Retrogradne? Sofía Vergara i Joe Manganiello, takođe se razvode, navodno zbog nepomirljivih razlika.

Ne znamo koja je negativna energija stavljena u kosmos, ali retrogradna Venera je očigledno na putu da sve raskida. Ipak, nisu sve vesti loše. Ova era intenzivne introspekcije takođe nudi priliku da pažljivo analizirate svoje odnose na bolje. Da li želite da flertujete ovog leta? Prestanite da razmišljate o tome i potvrdite poziv na večeru. Zaglavili ste u antisocijalnoj kolotečini i pokušavate da se izvučete iz nje? Iskoristite priliku i pošaljite tu tekstualnu poruku svojim prijateljima sa pozivnicom za druženje.

Jednostavno rečeno, vodite računa o tome kako upravljate svojim vezama ovog leta, jer retrogradna Venera se ne šali.

Foto: Unsplash, Instagram

Priredila: T.M.

Najnovije