Harper's Bazaar Srbija

Sezona Škorpija je počela – kako će ovo uticati na vaš horoskopski znak

Astro-vreme 2020. godine bilo je divlje (u najmanju ruku), ali vibracije se postepeno hlade!

Vesele, socijalne i pomalo površne vibracije u sezoni Vage su nestale, a nastupaju one mističnije i emotivnije. Vodeni znakovi Rak, Škorpija i Ribe imaju najviše koristi od ovog astro-vremena, dok bi fiksni znakovi Bik, Lav i Vodolija mogli da se bore da ostanu na površini dok se sezona Škorpija ne završi 21. novembra.

Škorpija je vodeni znak (emotivni i intuitivni) i fiksni znak (posvećen, dubok, vrednuje dugovečnost), tako da vas tokom sezone Škorpija više zanima povezivanje sa drugima na značajnom, intimnom nivou. Ova energija daje Škorpiji stereotip da je najseksualniji znak zodijaka, ali „intimnost“ nije ograničena samo na spavaću sobu. Sezona Škorpija je takođe vreme u kome možete ojačati prijateljske odnose.

Škorpija obožava sve „tihe” ili „tabu” stvari. Naravno, sezona Škorpija može da pokrene i neka pitanja. Osećate se izuzetno osetljivo i skloni ste prekomernom razmišljanju, a osećate se zatvoreno u sebe više nego obično.

Škorpija je znak transformacije i tokom sledećih mesec dana svi prolazimo kroz duboke promene. Tokom poslednje dve nedelje bavimo se retrogradnim Merkurom, a skoro dva meseca Mars je retrogradni. Saturn i Jupiter su pri kraju svog boravka u Jarcu. Tone ciklusa dostižu tačku završetka, što je prilično prikladno za sezonu Škorpija. Na kraju svega, odrastaćete i razvijati se na vrlo dubokom, ozbiljnom nivou. Ako zvuči intenzivno, to je zato što je tako! Ali na dobar način, obećavamo.

Šta vas očekuje u sezoni Škorpije otkrijte u galeriji!

foto.cosmopolitan.com/

Najnovije