Harper's Bazaar Srbija

Slavi kao faraon: Stadion šoping centar obeležava 10. rođendan

Doživite čaroban svet Egipta i uživajte u bogatom rođendanskom programu.

Beskrajno peščano prostranstvo pustinje Sahara, mistične priče o nastanku Sfingi i piramida, fantastične mumije i faraoni, zagonetna pisma na hijeroglifima i ljubavna priča između Kleopatre i Marka Antonija, koja je inspirisala čak i Šekspira, mnogo je razloga zašto volimo Egipat, tu zemlju velikih izuma i kontrasta, u kojoj se slavi Sunce i obožavaju mačke. A jeste li spremni da to iskustvo doživite u Beogradu, i to u Stadion šoping centru?

Pripremite se za deset dana nezaboravne zabave koja će vas provesti kroz čarobni svet Egipta od 15. do 24. aprila. Za početak, tu je interaktivna izložba Kids in Pyramids koja će najmlađe posetioce povesti u pravu Egipatsku avanturu gde će imati priliku da saznaju više o drevnom Egiptu, faraonima, mumijama, hijeroglifima, a oblačiće i fenomenalna faraonska odela, krenuti u potragu za blagom, dešifrovati kodove i napraviti nesvakidašnje fotografije.

Program za mališane je fantastičan, ali za Stadionov rođendan, igraju se i odrasli. Za velike dečake i devojčice koji vole zemlju faraona, tu je kviz Osvoji Egipat. Tokom ovog kviza, imaćete priliku da osvojite jednu od deset sjajnih nagrada, uključujući i samo putovanje u Egipat! Prijavite se na vreme i postanite vlasnik neke od vrednih nagrada koju su pripremili Aksa, Watch, Roda, PetKlub, Tehnomanija, Last Minute Travel, Dexy Co, Games, Vitapur i Jysk.

I to nije sve. Pored bogatog programa, očekuju vas brojni popusti i akcije, ali i dva velika muzička koncerta! Zvezde domaće muzike Džejla Ramović i Breskvica, za sve posetioce Stadion jubileja,  kao deo bogatog rođendanskog programa, održavaju nastup – Džejla 22. aprila od 18 časova, a Breskvica  sledećeg dana, 23. aprila, u 18 sati. Dakle, dok šopingujete i osvajate nagrade, opustite se i proslavite deseti Stadionov rođendan onako kako dolikuje – zajedno sa Stadionom, slavite kao faraon!

Za više informacija posetite sajt www.stadionshoppingcenter.rs

*TC Stadion je 16. aprila, zbog praznika, zatvoren – napravite mali predah sa prijateljima i porodicom i onda dođite da slavimo zajedno.

Najnovije