Spoj umetnosti i tehnologije: Huawei predstavio novu P50 seriju u artističnom ambijentu

Futurističkom izložbom dela poznatih street umetnika i uz prisustvo brojnih predstavnika medija i poznatih ličnosti, kompanija Huawei je sinoć u Muzeju savremene umetnosti predstavila uređaje iz nove Huawei P50 serije, koja je na našem tržištu sa nestrplj

Futurističkom izložbom dela poznatih street umetnika i uz prisustvo brojnih predstavnika medija i poznatih ličnosti, kompanija Huawei je sinoć u Muzeju savremene umetnosti predstavila uređaje iz nove Huawei P50 serije, koja je na našem tržištu sa nestrpljenjem iščekivana.

Nakon deset godina postojanja Huawei P serije i deset modela mobilnih telefona koji postavljaju standarde u svojoj industriji, nudeći tržištu najnaprednije tehnološke uređaje, kompanija Huawei je lansirala dva nova modela: Huawei P50 Pro i Huawei P50 Pocket.

Huawei P50 Pro, kao i njegovi prethodnici iz P serije, pomera granice u oblasti mobilne fotografije nudeći korisnicima mobilni telefon i profesionalni fotoaparat u jednom uređaju. Ujedno, model Huawei P50 Pocket predstavlja prvi foldable telefon iz Huawei portfolija kod nas, dolazeći u dizajnu prilagođenom svakodnevnoj dinamici korisnika.

Tokom umetničke izlože pod nazivom „Art of colors by Huawei“, prisutni su mogli da uživaju u delima inspirisanim životom u bojama koja su priredili umetnici Andrej Žikić – Artez i Jana Danilović. Istovremeno, prisutni su imali priliku da se uvere u performanse kamere novih uređaja pošto su pored svakog dela prikazane i reprodukcije nastale Huawei P50 Pro telefonom.

Kompanija Huawei ovim događajem pokazala je da pomera standarde u spoju najmodernijih tehnoloških dostignuća i percepcije umetnosti koja je utkana u nove modele. Izložbi su prisustvovali dugogodišnji partneri i obožavaoci Huawei brenda među kojima se nalaze brojni predstavnci medija, kao i javne ličnosti kojima su Huawei uređaji dugogodišnji saveznici u svakodnevnim aktivnostima: pevačica Sara Jovanović, glumac Stevan Piale, influenserka Lea Stanković, fotograf Dušan Petrović, kao i mnogi drugi.

Modeli iz nove Huawei P50 serije će uskoro biti dostupni za prodaju u svim Huawei prodavnicama, u prodavnicama operatera partnera, kao i na veb sajtu huaweishop.rs.

O kompaniji Huawei Consumer BG

Proizvodi i usluge kompanije Huawei su dostupni u više od 170 država i koristi ih trećina svetske populacije. Četrnaest centara za istraživanje i razvoj je otvoreno u Sjedinjenim Američkim Državama, Nemačkoj, Švedskoj, Rusiji, Indiji i Kini. Huawei Consumer BG je jedna od tri poslovne jedinice firme Huawei i pokriva pametne telefone, računare i tablete, nosive uređaje i klaud usluge, itd. Globalna mreža firme Huawei je izgrađena na 30-godišnjoj stručnosti u industriji telekomunikacija i posvećena isporuci najnovijih tehnoloških otkrića klijentima širom sveta.

Za više informacija, molimo vas da posetite: https://consumer.huawei.com/rs/

Za redovna obaveštenja o Huawei Consumer BG, pratite nas na:

Facebook: https://www.facebook.com/HuaweimobileRS/
Twitter: https://twitter.com/huaweimobilers
YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiSrbija

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilers/

Google+: https://plus.google.com/+HuaweiDevice

 

 

Najnovije