St. Regis Beograd: Ljubav Beograda i Njujorka na ekskluzivnom Midnight Supper događaju

Najava otvaranja hotela St. Regis Beograd na glamuroznoj večeri.

U svetu gde gradovi pričaju svoje priče, Beograd i Njujork zasigurno su dva izvanredna naratora. Iako se na prvi pogled čine daleko jedan od drugog, duboko su povezani kroz svoje zajedničke vrednosti, hedonistički duh, kulturološko nasleđe i magnetizam koji privlače sve one koji žude za izvanrednim iskustvima.

Kada je uživanje u životu u pitanju, Beograd i Njujork su neprikosnoveni. Oba grada slave umetnost hedonizma na najlepši mogući način. Beograd i Njujork takođe dele duboko ukorenjeno kulturološko nasleđe koje ih čini neodoljivim. U njima se prošlost i sadašnjost prepliću u harmoničnom plesu, a kultura je oduvek bila srž obe metropole.

Beograd i Njujork su i magneti za sve one koji tragaju za nečim više. Beogradski duh gostoprimstva i srdačnosti privlači putnike iz celog sveta, dok Njujork ostaje neosporni epicentar svetskog događanja. Oba grada su stanište za sanjare i vizionare, gde se snovi ostvaruju i gde se grade legende.

Svetlosti Beograda na vodi postale su pozornica za ono što će sigurno postati najekskluzivnija večera ove godine – Midnight Supper u čarobnom Geozavodu. Ova spektakularna noć, 12. septembra 2023, donela je luksuz na nivou svetskih destinacija, jer je najavljivala dolazak prvog St. Regis hotela u Beogradu.Brend koji je sinonim za beskrajnu eleganciju i izvanredna iskustva uskoro će obogatiti kosmopolitski duh srpske prestonice.

Midnight Supper je nezaboravni ritual gospođe Caroline Astor, koja je još u 19. veku okupljala svetsku elitu u srcu Njujorka. Ovom večeri je odata počast istorijskom nasleđu i ispričana je priča o povezanosti između dva sveta – Beograda i Njujorka. Nije bez razloga što se na ovim ekskluzivnim okupljanjima često mogao naći i naš slavni naučnik, Nikola Tesla.

– Gospođa Caroline Astor i naš čuveni Nikola Tesla, dele duboke korene u istoriji luksuza i inovacija. Midnight Supper večera je prvi korak u ponovnom spajanju ove dve metropole i donošenju jedinstvenih St. Regis iskustava u samu srž srpske prestonice, objasnila je Agnieszka Rog-Skrzyniarz, potpredsednica Marriott International grupe za luksuzne brendove u Evropi. 

Agnieszka Rog-Skrzyniarz sa učesnicima Midnight Supper eventa

Prošle noći, i King Cole mural, čuveni simbol St. Regis brenda, začarao je sve prisutne na ekskluzivnoj Midnight Supper večeri. Ovaj izvanredni mural, inspirisan originalnim King Cole barom u Njujorku, oživeo je nad kraljevski postavljenim stolom.

I dok su gosti uživali u večeri, King Cole mural je ostao ponosni svedok vremena i luksuza, podsećajući nas na nasleđe St. Regis brenda i obećavajući da će se priče o toj nezaboravnoj večeri prepričavati generacijama unapred.

Tokom ove noći, gosti su se prepustili čarima St. Regis rituala, uključujući autentičnu miksologiju Bloody Mary koktela, koji je prvi put stvoren u srcu St. Regis Njujorka. Uz to, prisustvovali su sabrage ceremoniji, koja označava prelazak iz dnevnog u večernji deo dana u St. Regis svetu, a večera je bila inspirisana trpezom i vinima koje je birala sama gospođa Caroline Astor.

Ova spektakularna večera okupila je ugledne goste iz sveta kulture, sporta, medija i biznisa, a prisustvo prve dame Srbije, gospođe Tamare Vučić, donelo je poseban sjaj ovom događaju, čineći ga trenutkom koji će ostati urezan u kolektivnom pamćenju.

St. Regis brend je sinonim za luksuz, izvanrednost, besprekornu uslugu i, najvažnije, nezaboravna iskustva za one koji cene pravi kvalitet, naglasila je gospođa Skrzyniarz.

– Ova večera je samo mali uvid u ono što će gosti moći da dožive u hotelu St. Regis Beograd, gde će se luksuz i srpska gostoljubivost spojiti na jedinstven način.

Tijana Negovanović 
Petar Janošević i Ivana Ukropina 

Ovo je samo početak avanture koju nam donosi hotel St. Regis u Beogradu, koji se uskoro otvara i obećava da će oživeti duh beogradske kosmopolitske scene. 

– Hotel St. Regis Beograd će biti više od mesta za luksuz; biće to mesto gde će se rađati nezaboravna iskustva i uspomene koje će trajati čitavog života. Jako sam uzbuđen zbog mogućnosti da započnemo nova prijateljstva i da gradimo nove tradicije, inspirisane onim što nas spaja već više od jednog veka, obećao je Mark de Rajter, generalni direktor St. Regis hotela u Beogradu.

Pankaj Birla i Mark de Rajter

– St. Regis Beograd je monumentalni korak za Beograd i St. Regis brend. Otvoriti vrata ovog luksuznog hotela u samom srcu srpske prestonice znači otvoriti vrata svetu raskoši, ugleda i vrhunskog iskustva. Beograd, sa svojom bogatom istorijom i živopisnom kulturom, prirodno je stanište za brend St. Regis, čije vrednosti se savršeno uklapaju sa srpskim duhom gostoprimstva. Ovaj hotel će biti ne samo destinacija za putnike iz celog sveta, već i mesto gde će se rađati priče koje će se prepričavati decenijama unapred, svoje oduševljenje izrazio je Pankaj Birla, potpredsednik Marriott International grupe za Jugoistočnu Evropu. 

Iva Radić
Nataša Ninković
Olivera Stojanović

Beogradski St. Regis će biti prava inkarnacija inovacije, smešten u impresivnu Kulu Beograd, simbol koncepta The Glass House.

Ovaj koncept kombinuje modernu arhitekturu, luksuzan dizajn i prirodni svet kako bi stvorio inspirativne i nezaboravne prostore za goste.

Milan Marić
Dragana Ognjenović

Fotografije: Stefan Burmazević (Ponoćni jahač) 

Najnovije