Harper's Bazaar Srbija

Šta oktobar donosi Blizancima

Ovo je još jedan od užurbanih i istovremeno zanimljivih meseci za Blizance.

Vaša intuicija je vrlo jaka i pobeđujete kada je sledite. Ovog meseca ćete najsnažnije osetiti ovo unutrašnje povlačenje kada razmišljate o sopstvenom pogledu na svet, kao i konceptu služenja ljudima oko sebe. Vaš zadatak u ovom mesecu je da pažljivo obratite pažnju na sve što se dešava u vama i izvan vas i da pronađete istinu.

Početak meseca započinje punim mesecom u Ovnu, što dovodi do stresa u vašem društvenom životu. Ne možete se potpuno izolovati. Ako ne možete pronaći harmoniju u svetu, možete je pronaći kod kuće. Venera ulazi u Devicu 2. oktobra, najavljujući period lakoće sa vašom porodicom. Mladi mesec prošlog meseca označio je početak novog ciklusa u ovom delu vašeg života, a Venera će nastaviti svoj rad i ovoga puta. Dok se Merkur u Škorpiji suprotstavlja Uranu u Biku možete se osećati udaljenim od svih vesti. Stalni protok informacija može učiniti da se osećate iscrpljeno i može vam nagovestiti da morate postati selektivniji u korišćenju društvenih mreža i informacija. 16. oktobra, novi mesec u Vagi doneće vam osećaj radosti, kreativnosti, romantiku i svega što u vaš život donosi zadovoljstvo. Venera u Devici vlada ovim mladim mesecom, što ukazuje na to da ste možda u procesu redefinisanja onoga što dom znači za vas. Možda razmišljate o preseljenju, renoviranju ili promeni okruženja.

Sunce ulazi u Škorpiju 22. oktobra, skrećući vam pažnju na vaše odgovornosti. Što više pojednostavite svoj raspored, to ćete lakše ispuniti svoje obaveze. Sa punim Mesecom potisnute želje mogu isplivati na površinu i to je možda prilika da zgrabite ono što zaista želite. Pun Mesec u Biku predstavlja vrhunac vaše unutrašnje i spoljašnje čulne stabilnosti. A sada je najbolja prilika da prilagodite svoj položaj i pronađete put ka svojim ciljevima.

Najnovije