Stan sa palmama: Pogledajte neverovatno luksuzan stan Denzela Washingtona

Kada stan košta 10.9 miliona dolara jasno je da nije u pitanju ništa uobičajeno.

Čuveni holivudski glumac pre nekoliko dana postao je vlasnik jedne od najveličanstvenijih nekretnina za stanovanje koje smo imali priliku da vidimo. 

Stan vredan 10,9 miliona, nalazi se u los-anđeleskoj zgradi od 42 sprata, pod nazivom “The Century”. Oskarom nagrađeni glumac i njegova supruga Pauleta postali su ponosni vlasnici stana koji je prethodno pripadao princezi Reema bint Bandar Al Saud, unuci preminulog kralja Faisla od Saudijske Arabije. Princeza Reema između ostalog poznata je po tome što je 2019. godine postala prva žena koja je bila ambasador Saudijske Arabije u Sjedinjenim Državama.

2013. princeza Reema platila je 8,9 miliona dolara u odvojenim transakcijama za kupovinu dva susedna stana. Zatim je potrošila još jedno malo bogatstvo da ova dva stana spoji u jedan stan veličine vile. Dobivši tako šest spavaćih soba i osam kupatila u 757 kvadratnih metara stambenog prostora. 

Prostrana i sa ukusom urađen stambeni prostor preplavljen je prirodnim svetlom, između ostalog poseduje kuhinju sa staklenim zidovima, koja na svom središtu poseduje predivan deo za obedovanje. Veliki formalni prostor za sedenje i trpezarija savršeni su za zabavu. Sve spavaće sobe su sa sopstvenim kupatilom. Glavni apartman ima balkon, direktnu sunčevu svetlost, te bazen okružen palmama. Iako se stan nalazi na jednom od nižih spratova, i dalje je dovoljno visok da stanovnicima pokloni panoramski pogled na grad.

Tekst: M.B.

Foto: Profimedia

Najnovije