Harper's Bazaar Srbija

Tržni centar koji vaš stil podiže na viši nivo!

Dobro došli u City Center one!

Sinonim za šoping centar u Hrvatskoj sastoji se od tri reči: City Center one. Najpoznatiji i najnagrađivaniji domaći brand šoping centara, sa svoje tri lokacije (dve u Zagrebu i jednom u Splitu) nudi savršenu kombinaciju šopinga, zabave i gastronomije, te je poseta City Centeru one nešto što se obavezno mora naći na listi aktivnosti svih koji poslovno ili privatno dolaze u Zagreb ili Split.

U više od 450 prodavnica najpoznatijih evropskih i svetskih brandova, pomno biranih fashion imena te šarmantnih lokalnih radnji posetioce očekuju baš svi ‘it’ komadi sezone, ali i odeća, obuća i modni dodaci koji su savršeni za kreiranje jedinstvenog ličnog stila. Ukoliko ste pobornik high-street ili dizajnerskih brandova, ako više naginjete domaćem dizajnu ili svetskim trendovima, bilo da volite dati lični pečat svakoj kombinaciji ili ‘igrate na sigurno’ – u bogatom izboru prodavnica sigurno ćete pronaći savršene komade koji će vaš stil podići na viši nivo.

Dodajte na spisak i ogroman izbor radnji sa dekorativnom i preparativnom kozmetikom, najnovijim elektronskim gedžetima, sportskom opremom, te ponudom za najmlađe i videćete kako se broj kesa u vašim rukama povećava, baš kao i zadovoljstvo obavljenim šopingom.

Nakon toga predahnite uz ukusan ručak, najbolju kafu i kvalitetne poslastice, a biraćete iz ponude koja obuhvata ukuse iz čitavog sveta. Na kraju se opustite uz najnoviji bioskopski-hit i u vašim kalendarima zaokružite naredni datum kada se ponovno vraćate u City Center one.

Uvek ste dobrodošli.

Više na www.citycenterone.hr.

Foto: Mladen Šarić

Tekst: Promo

Najnovije