U čast najromantičnijoj sezoni otkrivamo najveće romantike Zodijaka

Tražite novu ljubav, ali ne znate koji će znak ispuniti vaša očekivanja? Dozvolite da vam otkrijemo koja su to tri najromantičnija horoskopska znaka kako biste ih imali na umu dok uvodite novine u svoj ljubavni život.

Ako ste upoznati sa astrologijom, znate da postoje dvanaest znakova zodijaka podeljenih u četiri elementa: zemlja, vazduh, voda i vatra. Svaki element ima svoj atribut: zemljani znakovi su prizemni, vazdušni znakovi su glavom u oblacima, vodeni znakovi su emotivni, a vatreni znakovi strastveni.

Kao primeri, zemljane Device i Bikovi vole da imaju stabilnu vezu, dok vazdušne Vage i Vodolije vole promene i uzbudljivost. Vodeni znakovi Ribe i Rakovi vole da imaju jednog partnera na duge staze, dok su vatreni znakovi Strelac i Lav često suprotno od toga, nisu skloni monogamiji.

Budući da su vodeni znakovi poznati kao najemotivniji, pomislili biste da su oni na vrhu liste vrhunskih romantičara; međutim, na ovoj listi postoji vatreni znak koji će vas iznenaditi. Iako vatreni znakovi mogu neverovatnom brzinom da skaču od ljubavnika do ljubavnika, jedan od njih se ističe kao beznadežni romantik.                     

Mnogo toga treba uzeti u obzir kada je reč o tome koji znakovi su za vas najbolji partneri (poput položaja i znaka u kome se nalaze Venera i Mars, kao i znakove pete i sedme kuće u natalnoj karti), ali definitivno možemo da ukažemo na tri koja su najromantičnija.

stylecaster.com

Najnovije