Uživajte u putovanjima sa stilom

Letnja putovanja su bezbrižna i lagana, sa akcentom na uživanje u opuštenoj atmosferi. Sitna zadovoljstva svuda oko vas doprinose stvaranju punog užitka, i zato je Visa svojim premium korisnicima omogućila posebne pogodnosti na putovanju pri plaćanju Visa Gold, Visa Platinum i Visa Infinite karticama.

Vreme ispunite samo stvarima koje volite i budite mirni na putu znajući da vam vaša Visa premium kartica obezbeđuje i putno osiguranje. Osiguranje važi u zemlji i inostranstvu i pruža mnoge pogodnosti prilikom putovanja kao što su: osiguranje od propuštenih letova, kašnjenja letova i prtljaga za korisnike Visa Platinum i Visa Infinite kartica, kao i određene medicinske troškove uključujući slučajeve COVID-19, za korisnike Visa Infinite kartica.

Putovanje započnite šoljicom omiljene kafe u Kafeteriji na aerodromu Nikola Tesla. Očekuju vas 4 poklon besplatna pića godišnje uz Visa Gold, 6 pića uz Visa Platinum ili 12 pića uz Visa Infinite kartice, za putovanje po vašem ukusu.

U slučaju da vaše putovanje uključuje presedanja na aerodromima, korisnicima Visa Platinum i Visa Infinite kartica omogućen je pristup Lounge Key salonima na aerodromima širom sveta. Odlična prilika da napravite predah iz snova i odmorni stignete na destinaciju.

Posedovanje ili iznajmljivanje automobila tokom odmora omogućava mnoga nova iskustva i planiranje rute prema svojim željama. Zato, iskoristite do 35% popusta na iznajmljivanje vozila u agenciji Avis pri plaćanju Visa Gold, Visa Platinum i Visa Infinite karticama.

Da odmor završite sa stilom, poručite Pink Taxi vozilo preko aplikacije i sa aerodroma Nikola Tesla do Beograda dođite uz popust od 50%. Dodatno, svaka treća gradska vožnja Pink Taxi vozilom naručenim preko aplikacije donosi vam 300 RSD popusta. Popusti su dostupni korisnicima Visa Gold, Visa Platinum i Visa Infinite kartica.

Pogledajte više detalja o pogodnostima koje ostvarujete kod svih partnera prilikom plaćanja Visa Gold, Visa Platinum i Visa Infinite karticama na putovanju na linku.

Upotpunite vaša iskustva ovog leta pri plaćanju Visa premium karticama.

Tekst: Promo

Foto: Profimedia

Najnovije