Vikend astro od 10. do 12. februara

Šta nam donosi konjukcija Plutona u Jarcu?

Ovan

Sreća je konačno na vašoj strani. Naporno ste radili da biste postigli sjajne rezultate. Nastavite da emitujete pozitivnu energiju koja je odgovorna za vaš uspeh. Opustite se i radite šta vam prija.

Bik

Trenutno imate potrebu da vodite druge ljude, donosite odluke i radite sve što je potrebno da završite brojne projekte. Ovog vikenda odvojte malo vremena za sebe i radite šta vam prija.

Blizanci

Sada je odličan trenutak da rešite monotone zadatke koje ste odlagali tokom nedelje. Iskoristite malo vremena za to i bićete rasterećeni naredne nedelje. Očekujte posetu porodice ili bliskih prijatelja tokom vikenda.

Rak

Sada ulazite u period sreće i uspeha. Vaš trud će se konačno isplatiti. Proslavite uspeh sa najbližim ljudima i uživajte u vikendu.

Lav

Sreća je sada na vašoj strani. Očekuje vas zabavan i dinamičan vikend. Provedite slobodno vreme tako što će te otići na neki koncert, u bioskop ili jednostavno uživajte u omiljenoj knjizi.

Devica

Veoma ste nadareni kada je kreativni posao u pitanju. Odvojte vremena za sebe i radite ono što vas ispunjava, a to svakako jesu kreativni poslovi. Očekujte vas prijatan susret sa nekom osobom koju dugo niste videli.

Vaga

Već neko vreme pokušavate da promenite nešto u vezi sa svojim životnim stilom. Želite da vam život krene u boljem pravcu. Dozvolite porodici i prijateljima da vam pomognu. Tokom vikedna se opustite i napravite plan za sledeću nedelju.

Škorpija

Inicijative koje ćete preduzeti u karijeri ili privatnom životu proći će bez problema. Ovo je odličan period kada bi trebalo da razmislite o nekim novim planovima na profesionalnom nivou. Provedite vreme van kuće.

Strelac

Nakon nedavnog finansijskog problema odlučili ste da uradite ono što treba. Očekuje vas odličan period na poslovnom planu. Zračićete pozitivnom energijom, a tokom nekog izlaska možete upoznati osobu koja će vas očarati.

Jarac

Ulazite u pozitivan period smirenosti i vitalnosti. Osećate se veoma blisko sa ljudima koje volite i oni će vam pokazati koliko im je stalo do vas. Živite punim plućima. Sjajan period je pred vama.

Vodolija

Ništa vas ne može zaustaviti na vašem putu ka uspehu. Očekuje vas sjajan period kako na poslovnom tako i na ljubavnom planu. Radite nešto kreativno ovog vikenda i uživajte sa prijateljima.

Ribe

Organizovaćete neku zabavu ili privatno okupljanje sa prijateljima. Bićete odlični u ulozi organizatora i priredićete događaj koji će se dugo pamtiti. Ostatak vikedna odmarajte i napunite baterije za nedelju koja dolazi.

Foto: Pexels

Priredila: A.L.

Najnovije