Vikend astro od 12. do 14. maja

Posle intenzivne sezone pomračenja, vreme je da se opustimo. Ali postoji nekoliko zvezdanih znakova na koje bi trebalo obratiti pažnju.

OVAN

Uprkos generalno lošem osećaju koji vas prati, postoji prilika za Ovnove… ako ste voljni da prevaziđete želju da ostanete vezani za kauč celog vikenda. Dok se planeta povezana sa samopouzdanjem, izobiljem i optimizmom sprema da napusti vaš znak, sada je poslednja prilika da ga iskoristite.

BIK

Među veoma osetljivim temama koje se razbijaju ovog vikenda, oko subote se možete pretvoriti u kreativnog genija. Okretanje scenarija ili pokušaj nečega što vas apsolutno užasava (ili još bolje, oboje) je tajna kako maksimalno iskoristiti energiju.

BLIZANCI

S obzirom da se vaša vladajuća planeta kreće presporim tempom, mogli biste da se osećate kao da hodate kroz maglu. Iskoristite usporenja radije nego da pokušavate da se borite protiv toga, tako što ćete odvojiti malo vremena za razmišljanje I meditaciju.

RAK

S obzirom da Venera sada kreće direktno i u centru vašeg znaka, sentimentalnost, nostalgija i svi ti osećaji donose veliku promenu raspoloženja. To je slatko bekstvo od iritacija I uznemirujućih osećaja koje ste imali do sada.

LAV

Sjajne ideje i samopouzdanje vam ne manjkaju od kako su se Sunce I Uran sastali ove nedelje. To je resetovanje sistema koje vam je bilo potrebno nakon teške sezone pomračenja i upravo ono što će vam pomoći da se ponovo povežete sa svojim dobrim raspoloženjem, posebno na poslu.

DEVICA

Tenzija koja vas nervira u poslednje vreme – verovatno sa prijateljem – trebalo bi da počne da se oseća mnogo manje dramatično ovog vikenda. Osnažićete osećaj odlučnosti i emocionalne zrelosti ako smatrate da to treba da se reši.

VAGA

Pred vama je fina promena ovog vikenda, sada kada je Venera, vaša vladajuća planeta, skliznula u Raka. Osećanja, kreativnost i vaše najdragocenije veze radiće u vašu korist ne samo ovog vikenda već I narednih nekoliko nedelja.

ŠKORPIJA

Neka vaš partner preuzme vođstvo oko svih kućevnih obaveza ovog vikenda, da biste se vi skoncentrisali na dobar trenutak u subotu koji bi mogao da vam pomogne u rešavanju određene blokade. Dok on rešava svetske probleme, vaš jedini prioritet je da odmorite svoje umorno telo (i um) nakon pomračenja od prošle nedelje.

STRELAC

Dok ostatak zodijaka ovog vikenda vida svoje rane, vasa misija je da pronađete nove ventile ili da se povežete sa višim sobom – jer osećate se avanturistički I vrcavo! Sa vašom vladajućom planetom (Jupiterom) koja se sprema da napusti sferu pisanih pravila, sada je vreme da počnete da pravite nestašluke.

JARAC

Možete odahnuti ovog vikenda dok se odnosi sa vašim kopilotima (u poslu, ljubavi ili prijateljstvu) razvedravaju. To je dobrodošla ključna promena nakon potencijalno razdražljivih šest nedelja. Problemi koji su izazivali ljutnju neće nestati preko noći, ali će se osećati mnogo manje iritantno.

VODOLIJA

Pritisak je smanjen, ili se barem smanjio ove nedelje kako se sezona pomračenja ostaje iza nas, a Sunce i Uran vas izazivaju da protresete stvari kod kuće. Obratite pažnju na neočekivana otkrića ili iznenađujuće emocionalne izlive. Oni nisu bez značaja za širu sliku koja vam se otvara 2023.

RIBE

Sa emocijama na visokom nivou, moraćete svoju energiju da stišate kako vas ne bi uvukla u dramu drugih ljudi ovog vikenda. U subotu, kada mesec uđe u vaš znak, otvoriće vam se prozor da kažete šta mislite i posvetite nečemu romantičnom ili kreativnom.

 

Foto: Pexels

Najnovije