Harper's Bazaar Srbija

Vikend astro od 13. do 15. januara

Šta su zvezde "isplanirale" za vikend pred nama, čitajte u nastavku.

OVAN

Preuzmite inicijativu da doprete do onih ljudi koji vam u životu znače najviše. Napravite planove za viđanje tako što ćete se naći na kafi ili zajedničkom ručku. Provedite vreme sa onima koji vam mogu podići raspoloženje i budite otvoreni za stvaranje novih veza. Iskoristite priliku da stvorite trajne uspomene sa onima koji su vam bliski. Ovog vikenda možete sresti nekoga ko bi mogao imati značajan uticaj na vaš život.

BIK

Nebo je na vašoj strani, a vaša energija je beskrajna. Preuzmite inicijativu i učinite sve što je potrebno da biste došli do postavljenog cilja. Rizikujte gde je to potrebno, istražite mogućnosti i prepustite se svom kreativnom geniju. Ovaj vikend će vam pokazati da možete poneti mnogo više nego što ste se nadali. Iskoristite naredne dane za uživanje sa porodicom i prijateljima.

BLIZANCI

Ovo je vikend rezervisan za uživanje! Zašto ne biste odvojili bar jedan dan za neke uzbudljive aktivnosti kojima je cilj samo zabava? Iskoristite dane koji su pred vama da istražite svet i naučite nešto novo. Ako se osećate avanturistički, probajte nešto odvažno i uzbudljivo, ili ako tražite opuštajuće iskustvo, pokušajte sa nečim što će na vas delovati umirujuće i relaksirajuće. Ovo su dani kada je potrebno prepustiti se životnom toku i uživati u njegovim čarima!

RAK

Iako će vam ovog vikenda biti primamljivo da ostanete u krevetu, trebalo bi da se potrudite da što pre krenete u akciju. Postoji čitav spektar mogućnosti koje možete da istražite. Prošetajte parkom i uživajte u jednostavnim stvarima. Možda biste čak mogli da pronađete mirno mesto i meditirate. Pustite svoj um da odluta, jer ćete možda u stanju relaksiranosti pronaći nove ideje, ili čak rešenje za problem koji vas muči. Istražite sebe i divan svet koji vas okružuje.

LAV

Odvojite nekoliko trenutaka ovog vikenda da razmislite o promenama koje želite da vidite u svom životu. Postavite sebi neke značajne ciljeve, bilo da su fizički ili mentalni, i pobrinite se da imate plan da ih postignete. Kada to učinite, vreme je da se usredsredite na ono što možete da uradite danas. Napravite listu zadataka – od telefonskog poziva pa do onih kompleksnijih – koji će vam pomoći da se približite svojim ciljevima.

DEVICA

Iako je vikend pred vama, za vas je došlo vreme da se aktivirate! Započnite dan vežbama istezanja i ispijanjem kafe, dok lagano pregledate plan koji ste pred sebe stavili. Usmeravanje fokusa na zadatak koji je pred vama je bitna stavka, jer možda niste ushićeni zbog svega što treba obaviti, ali što pre se suočite sa time, pre će proći, a vi ćete moći da se usredsredite na mnogo prijatnije zadatke.

VAGA

Pred vama je vikend koji vas poziva na uživanje i apsolutni hedonizam, bilo da to znači druženje sa prijateljima, više odmora ili istraživanje svoje kreativne strane. Ako se osećate posebno kreativno, zašto se ne biste bavili novim hobijem? Slikanje, crtanje ili pisanje mogu biti neverovatno zadovoljavajući i inspirativni. Nikada ne znate kakve neverovatne ideje ili projekte možete smisliti. Dakle, samo napred, oslobodite svoj kreativni potencijal i dozvolite sebi da se izrazite.

ŠKORPIJA

Imaćete priliku da se ovog vikenda odmorite od gužve i ubrzanog tempa u kom ste se u poslednjem periodu našli. Nemojte se osećati krivim što niste produktivni – umesto toga, iskoristite ove dane kao priliku da napunite baterije i resetujete svoj um. Dozvolite sebi da budete slobodni od pritisaka društva i fokusirajte se na sopstvene potrebe. Vreme koje budete posvetili sebi pomoći će vam da se vratite na pravi put, a bićete i spremniji da se uhvatite u koštac sa svime što vam se nađe na tom putu.

STRELAC

Setite se ovog vikenda da čak i najmanji gest može napraviti veliku razliku. To može biti nešto vrlo jednostavno kao što je biti ljubazan prema nekome ko se suočava sa velikim izazovom, ili ponuditi pomoć onome kome je to preko potrebno. Poenta je da su vaš trud i vreme od velikog značaja, pa ga nemojte trošiti uzalud. Ovog vikenda imaćete priliku da napravite razliku u nečijem životu , ali i da podelite svoju ljubav, energiju i dobrotu. Biće to svakako korisno iskustvo!

JARAC

Ovog vikenda je savršen trenutak da preuzmete inicijativu i učinite nešto drugačije. To nešto može biti malo i jednostavno poput isprobavanja nove kuhinje, ili nešto veliko i smelo, poput pokretanja novog projekta. Šta god da odaberete, fokusirajte se na pozitivne stvari i nemojte se plašiti da izađete izvan svoje zone komfora. Verujte u sebe i bićete zapanjeni uspehom koji možete postići.

VODOLIJA

Ovog vikenda imate mogućnost da stvorite nešto neverovatno. Probajte nešto novo, nešto što vam može proširiti vidike, nešto što će vam dati novu perspektivu i otvoriti novi svet mogućnosti. Ne zaboravite da najdivnije stvari često iziskuju izvesnu dozu rizika. Dakle, iskoristite šansu koja vam ovog vikenda može biti ukazana, jer ćete biti zapanjeni koliko daleko možete stići ako verujete u sebe.

RIBE

Pred vama su dani koji će vas odvesti na put avanture. Bilo da se radi o sopstvenom unutrašnjem istraživanju ili dubljem sagledavanju sveta oko sebe, sada je pogodno vreme da proširite svoje horizonte. Promenite perspektivu i dozvolite sebi da probate nešto novo i nešto drugačije– to je savršen način da bolje razumete sebe, ali i svet u kom se nalazite. Povoljan je period i za kraća i za duža putovanja.

Astrolog: Gordana Antić 

Fotografija: Pexels 

Najnovije