Vikend astro od 29. do 31. jula

Šta su vam zvezde zaspisale za poslednji julski vikend pročitajte u nastavku...

OVAN

Ovnovi će ovog vikenda biti u radnom raspoloženju, ali to ne znači da će se i svi ostali oko njih osećati isto. Vaša procena situacije i rasuđivanje jesu na visokom nivou, ali nemojte zaboraviti da preterana direktnost može povrediti nečiji ponos, a možda i osećanja.

Koliko god vas opuštenost i nekada i nemarnost drugih može nervirati, ipak pokušajte prvo da pronađete zajednički jezik. Diplomatijom nekada možete mnogo više postići nego naređivanjem.

BIK

Pokušajte da se uzdržite da ovog vikenda kupite neku potpuno bespotrebnu stvar za sebe ili svoj dom. Ako se budete otisnuli u šoping, sve je prilika da ćete kraj vikenda dočekati praznog novčanika uz osećaj krivice i pitanje „šta mi je sve ovo trebalo“. Budite racionalni, ili zadužite nekog od prijatelja da vam bude glas razuma.

Bez obzira na šoping, novac vam i dalje može biti glavna tema razmišljanja, ali nemojte misliti da će vam on sam po sebi doneti sreću.

BLIZANCI

Ovog vikenda ćete imati sjajne ideje i planove, ali jedino što vam može nedostajati je organizovanost da ih sprovedete u delo. Ljudi iz okruženja će biti jednako zbunjeni vašim postupcima, možda čak i više. Pokušajte da se držite svojih obaveza i da se što manje mešate u tuđe.

Ako ste imali u planu da završite neke kućne poslove za vikend, bolje ih ostavite za neki dan od nedelje, jer u protivnom rizikujete da napravite još veći haos.

RAK

Ovog vikenda imate pristojnu šansu da sve čega se dohvatite preokrenete u svoju korist, posebno ako su u pitanju posao i finansije. Iskoristite svoj šarm i elokventnost i lako ćete pronaći nekoga ko želi da vas podrži, negde idejno, a negde i materijalno. Nemojte se ustručavati da započnete razgovor.

Iako ćete biti puni energije i voljni da se latite posla i bacite u akciju, pokušajte da imate obzira i prema drugima koji vikend žele da provedu u odmoru i tišini.

LAV

Lavovima će ovog vikenda biti izuzetno lako da drugima predoče svoje ideje i planove. Vaša iskrenost i direktnost su za pohvalu, ali setite se da je nekada potrebno biti veoma pažljiv kada su reči u pitanju. Nema potrebe da nekoga do koga vam je stalo povredite samo zbog jednog trenutka nepažnje.

Pokušajte da krajem vikenda odolite sitnim iskušenjima, posebno kada je hrana u pitanju, jer vas u protivnom očekuje ponedeljak pun kajanja.

DEVICA

Ako vam ovog vikenda bude nedostajala motivacija da se pozabavite svojim obavezama, pokušajte da nađete nekoga ko će vam pomoći da stanete na noge. Moguće je da vam samo nedostaje malo odmora i možda ne bi bilo loše da ozbiljnije obaveze ostavite za neki drugi dan.

Ako se ipak odlučite za akciju vrlo je verovatno da ćete ići iz krajnosti u krajnost. Pokušajte da pronađete balans kako ne biste iznervirali i sebe i druge.

VAGA

Vage će ovog vikenda biti nošene naletom pozitivne energije koji će se lako prenositi i na njihovu okolinu. Ovo vas može nevesti da počnete sa pravljenjem novih planova za budućnost, ali pokušajte da to učinite tako da zadržite zdravu dozu realizma i nemojte previše komplikovati stvari ni sebi ni drugima.

Ako krajem vikenda odlučite da ste učinili dovoljno, verovatno ste u pravu – opustite se i odmorite u dobrom društvu uz neku seriju ili film.

ŠKORPIJA

Moguće je da ćete ovog vikenda imati neplanirane izdatke, ali ovo uopšte ne mora biti loše. Dobro razmislite o svom budžetu, ali nemojte se ustručavati da sebi priuštite stvari koje su vam zaista neophodne. Budite odlučni, ali i praktični.

Krajem vikenda po glavi vam se može motati jedna ideja ili osoba koja će vam u potpunosti zaokupiti misli. Napravite plan i bacite se u akciju.

STRELAC

Veći deo vikenda će za Strelčeve proći u dobrom raspoloženju i interesantnom društvu. Ako ste imali neku ekstravagantnu ideju sada je prilika da je sprovedete u delo, ili da se bar bacite na pravljenje plana. Na ruku će vam ići i to što ćete lako upoznavati zanimljive ljude koji će biti zainteresovani za sličnu ideju.

Krajem vikenda vaša socijalna baterija će biti skoro prazna. Nemojte svoje nezadovoljstvo prebacivati drugima, jer se kasnije zbog toga lako možete pokajati.

JARAC

Jarčevi će ovog vikenda pucati od energije. Imate jasan plan i cilj i niko vam neće stajati na putu do njega. Iskoristite ovo da se pozabavite obavezama i problemima koji vam inače deluju nedostižno. Sva je prilika da ćete ovih dana biti vrlo uspešni.

Nemojte pokušavati da po svaku cenu navedete nekoga da se ponaša po vašim pravilima. Čak i ako uspete u tome, što je prilično malo verovatno, rezultati mogu biti krajnje nepredvidljivi.

VODOLIJA

Očekuje vas vikend pun izazova i dobrih prilika i na poslovnom i na ljubavnom planu. Nemojte previše razmišljati i vagati opcije, sada je momenat za akciju. Iako vas očekuje mnoštvo obaveza, bićete u stanju sve da završite u roku i da ostavite dovoljno vremena za sebe i voljenu osobu.

Vaša energija će biti eksplozivna i zato pazite gde je usmeravate. Ovih dana možete završiti sa poslom za pet ljudi, ali isto tako možete biti i izuzetno destruktivni ako ne obratite dovoljno pažnju na detalje.

RIBE

Planovi koje napravite ovog vikenda biće jednostavni i efektivni. Imaćete dobro oko za detalje i ovo možete iskoristiti da pažljivo izaberete nešto što ste već neko vreme planirali da kupite, po dobroj ceni i dobrog kvaliteta. Nemojte suviše zameriti nekome iz okruženja ako je po vašim merilima bio pomalo nemaran.

Krajem vikenda imaćete fenomenalnu priliku da ne radite ništa i ne osetite grižu savesti zbog toga. Iskoristite dan i dobro se zabavite ili odmorite.

Astrolog: Gordana Antić

Foto: Pexels

Najnovije