Harper's Bazaar Srbija

Vikend horoskop od 21. do 23. aprila

Šta zvezde šapuću ovog vikenda...

OVAN

Imate energiju i motivaciju da se uhvatite u koštac sa svime što vam se nađe na putu. Međutim, imajte na umu svoje impulsivne sklonosti i pokušajte da razmislite o stvarima pre nego što donesete bilo kakve velike odluke. Ovo je dobar trenutak da razmislite o svojim vrednostima i ponovo procenite svoju finansijsku situaciju.

BIK

Možda ćete osetiti dublju povezanost sa svojom intuicijom i duhovnom stranom. Verujte svom unutrašnjem glasu i dajte prioritet brizi o sebi kako biste održali ravnotežu i harmoniju u svom životu. Ukoliko imate sukobe sa partnerom ili bliskom osobom, razgovarajte kako biste rešili sve probleme.

BLIZANCI

Pobrinite se da završite sve važne stvari a zatim izdvojte vreme za sebe i radite ono što vam donosi radost. Nedeljno popodne provedite u miru ili u krugu porodice. Emotivno ćete se osećati mnogo bolje nego ranije. Neka vam ovo bude dokaz da ste jači nego što mislite da jeste.

RAK

Umesto da se fokusirate samo na obaveze važno je da pronađete vreme za nešto što vam donosi radost i mir. Provedite ovaj vikend tako što ćete raditi na sebi i na untrašnjem miru. Potrudite se da se češće osmehujete. Čak i ako se ne osećate posebno srećno, čin osmeha zapravo može prevariti vaš mozak da oseti pozitivnije emocije.

LAV

Provedite neko vreme svakog dana učeći novu veštinu ili baveći se hobijem u kome uživate. Ovo može biti nešto jednostavno kao što je čitanje nekoliko stranica knjige ili gledanje nekog video tutorijala. Ključno je da postignete dosledan napredak ka nečemu što vas zanima.

DEVICA

Trenutne porodične tenzije će se konačno smiriti početkom nedelje, stvarajući idealno okruženje za završetak bilo kog posla. Mogli biste da osvežite neke stare kontakte, a neke pripadnike ovog znaka očekuje i nova ljubavna avantura. Ljubavne veze će doživeti slatku i harmoničnu fazu sredinom nedelje.

VAGA

Vežbajte zahvalnost. Ovo vam može pomoći da pomerite fokus ka pozitivnosti. Budite posebno pažljivi da razjasnite svoje namere i očekivanja u vašim odnosima, kako ličnim tako i profesionalnim, kako biste sprečili da dođe do nesporazuma ili sukoba.

ŠKORPIJA

Ovo je odličan period da se pozabavite nečim kreativnim ili nekom projektu od kojeg ćete sigurno, ukoliko se dovoljno ptrudite, imati novčani dobitak. Promenite svoju uobičajenu rutinu i iznenadićete se koliko ćete se bolje osećati. Iskoristite ovaj vikend tako što ćete raditi nešto što vam prija.

STRELAC

Uključite se u nešto novo i uzbudljivo, što je u skladu sa vašim strastima i interesovanjima. Ovo vam može pomoći da se podstakne kreativnost i pruži osećaj ispunjenosti. Ako ste u vezi, pokušajte da isplanirate zabavnu i spontanu aktivnost sa svojim partnerom.

JARAC

Vaše analitičke sposobnosti i veštine rešavanja problema će vam omogućiti da sa lakoćom upravljate svim izazovima koji vam se nađu na putu. Verujte sebi i preuzmite vođstvo u svojoj karijeri ove nedelje. Takođe je dobro vreme da se ponovo pregledaju prošli projekti i procene sve oblasti koje zahtevaju poboljšanje. Ostanite fokusirani na svoje ciljeve i iz ovog perioda ćete izaći jači nego ranije.

VODOLIJA

Sa svojom prirodnom kreativnošću i intelektualnom radoznalošću, moći ćete da maksimalno iskoristite ovo uzbudljivo i dinamično vreme. Ali zapamtite da odvojite i malo vremena za sebe. Isključite telefon i pokušajte da se opustite.

RIBE

Ne zaboravite da verujete u svoju intuiciju i da se usredsredite na sopstvene potrebe dok se krećete kroz prilike i izazove koji vam stoje na putu. Ovog vikenda fokusirajte se na svoje zdravlje. Dajte prioritet redovnom vežbanju, zdravoj ishrani i praksi samopomoći da biste održali svoje fizičko i mentalno zdravlje.

 

Tekst: A.L.

Foto: Pexels

 

Najnovije