Harper's Bazaar Srbija

Ovako ne izgledaju skromni počeci: Kuća u kojoj je odrasla Gwyneth Paltrow prodaje se za 15.5 miliona dolara!

Da li ste znali da je američka glumica Gwyneth Paltrow ćerka poznate glumice Blythe Danner i režisera i producenta Bruce Paltrow-a?

Oskarovka i jedna od omiljenih filmskih i tv lica u periodu 90-ih, početak detinjstva provela je u Kaliforniji, preciznije u Santa Monici u kojoj su njeni roditelji kupili ovu predivnu vilu iz 1913. godine.

Kada je imala 12 godina, buduća mega zvezda sa roditeljima se seli u Njujork. Međutim, nakon povlačenja iz sveta filma kada je poželela da stvori sopstvenu porodicu, glumica se vraća na zapadnu obalu, gde i danas živi.

Zahvaljujući uspešnim roditeljima njen dom iz detinjstva daleko je od skromnog. Prostire se na 650 metara kvadratnih, poseduje šest spvaćih soba i šest kupatila.

Kompletna kuća ukrašena je umetničkim delima na kojima su dominantni plavi tonovi, koje možemo videti i na određenim delovima nameštaja, dok većinski u čitavom domu preovladavaju bež nijanse.

Smirujuće, toplo i u isto vreme moderno. Za dodatni osećaj spokoja tu je ogromno dvorište prepuno zelenila, koje izviruje sa svih strana kuće i sa svakog prozora, dajući domu dozu oaze mira u koju ćete posle napornog dana jedva čekati da se vratite.

Potpuno nam je jasno zašto se Gwyneth kasnije u životu okrenula kreiranju brenda koji se zasniva na principima velnesa.

Tekst: M.B.

Foto: Profimedia

Najnovije