Možete raditi sa Barbadosa u najboljoj kancelariji na svetu

Zamislite da ustanete iz kreveta, prošetate nekoliko metara i zaronite u kristalno čistu vodu tirkizne boje da biste se probudili.

Zatim uživate u doručku sa egzotičnim voćem, a onda radite na mestu sa kog se pruža prelepi pogled na plaže Barbadosa. Upravo to vlada i Turistička kancelarija Barbadosa žele ponuditi svima koji su zainteresovani za rad na daljinu, s tim da mala karipska ostrvska država planira poseban 12-mesečni program.

Glavna motivacija je da omoguće ljudima, pored turista, da u suštini tamo rade i promovišu ovu vrstu zaposlenja u post-pandemijskoj fazi.

Za sve koji su zainteresovani biće obezbeđena viza, kao i finansijski podsticaji za najam sobe ili smeštaja u zemlji, dok će u širem ugostiteljstvu biti obezbeđen obilazak plaža i restorana domaće kuhinje. Istovremeno će pružiti besplatan kancelarijski prostor kao i brzi internet.

“Možete doći ovde nekoliko meseci i raditi izdaleka. To je sjajna prilika da širom otvorimo svoje granice prema svetu i da svi otkrijemo koliko smo gostoljubivi. “, rekla je o ovoj inicijativi premijerka ostrvske zemlje, Mia Mottley.

Zvuči kao sjajna ideja!

harpersbazaar.gr

Najnovije