Želimo: Uređaj koji čišćenje kuće čini lakim i zabavnim

Ko bi rekao da ćemo ikada zavoleti usisavanje!

U redu, moramo da se ispravimo: kućni poslovi nikada nisu toliko zabavni da bismo uživali u njima i praktikovali ih svakog dana (osim ako niste Device koje svoj mir pronalaze upravo u ovakvim aktivnostima). Ali, ali, ali! Moramo da kažemo još i ovo: pronašli smo način da ih makar olakšamo, što značajno menja celokupnu situaciju!

Korak 1: Pronađite playlistu koja u vama budi dobro raspoloženje. 

Realno, muzika nas uvek tera na pokret, na ples, na pevušenje i pucketanje prstima. Mi volimo da slušamo stare hitove, ili, što bi se reklo “hitove naše mladosti” (recimo, rane 2000-e). Koji god žanr da odaberete, pojačajte omiljene numere na maksimum i pretvarajte se da održavate prvi veliki solistički koncert.

P.S. Ukoliko ne znate šta da slušate, potražite inspiraciju na našem portalu!

Korak 2: Pronađite uređaj koji će maksimalno olakšati čišćenje, čak i najzahtevnijih kutaka doma.

I ovde vam možemo pomoći! Ovih dana, naš favorit je Dyson V15 Detect Submarine bežični usisivač koji savršeno funkcioniše kako na suvim, tako i na mokrim površinama, odnosno nečistoćama.

Kreiran sa novim tehnologijama za hidraciju, apsorpciju i ekstrakciju, Dyson V15 Detect Submarine kombinuje mogućnost usisivanja, iluminacije čestica prljavštine i tehnologiju otklanjanja zamršenih vlasi, što znači da sa njim dobijamo rešenje za otklanjanje prašine, prosutih tečnosti i fleka. We love!

Osim toga, pogledajte samo ovaj fenomenalni futuristički dizajn…

Ko bi rekao da ćemo ikada zavoleti usisavanje!

Fotografije: Marko Suvić

PROMO

Najnovije