Harper's Bazaar Srbija

Pronašli smo jedinstveno mesto za muškarce sa stilom u srcu Beograda!

Otkrijte zašto nas je Tanko BarberShop osvojio na prvi pogled!

Duh starog Beograda, baš onakvog kakvog ga volimo. Jedinstvena atmosfera nastala spontanim ukrštanjem različitih stilova arhitekture, tradicionalnog i industrijskog dizajna i religije. Ponekad otežano, ali uporno kretanje automobila uskim ulicama, gradska vreva i užurbani Beograđani vođeni nekim svojim ciljevima i idejama.

To je Dorćol. Ali usred prepoznatljive “gradske džungle” nalazi se jedno mirno mesto namenjeno zaljubljenicima u dobar stil – ili su možda ipak dva?

Obožavaoci limitirane mode i sportske obuće gotovo religiozno posećuju Tike Shop i to ne samo kako bi se upoznali sa najnovijim trendovima i pronašli nove omiljene komade, već i da bi uživali u posebnom iskustvu koje ova radnja pruža svojim kupcima, a koje je toplo, prijateljsko.

Podstaknuti sopstvenom filozofijom koju neguju, u Tike Shop-u će vas uputiti i ka svojim komšijama – još jednoj nezaobilaznoj stilskoj destinaciji koja će upotpuniti vaš izgled ove sezone, Tanko BarberShop-u.

Njihov rad je ono po čemu su prepoznatljivi i po čemu se izdvajaju. Oštra sečiva njihovih makaza prošla su kroz kose hiljada Beograđana koji se, zadovoljni, iznova i iznova vraćaju u njihove stolice.

U Tanko BarberShop-u, ovaj zanat se podiže na viši nivo, a osim precizno stilizovane frizure i brade, dobićete i “čašicu” prijatnog razgovora koji će doprineti vašem opuštanju i uživanju u vremenu koje ste posvetili sebi. Sigurni smo da ćete sada potpuno razumeti terapeutsko dejstvo koje ulepšavanje ima za žene!

Šalu na stranu, neka vas put nanese u sam centar starog Beograda, u Siminu i ulicu Kralja Petra u kojima ćete pronaći ne samo oazu inspiracije i dobre energije, već i oazu dobrog stila pomoću kog ćete moći da iskažete sebe na pravi način.

Foto/video: Rastko Šurdić

Najnovije