Jeremy Allen White je novo lice brenda Calvin Klein

Američki glumac predstavlja svoju izvajanu figuru u različitim modelima bokserica

Mert Alas/Calvin Klein/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Glumac Jeremy Allen White dobio je značajnu novu ulogu kao lice najnovije kampanje za Calvin Klein. Zvezda serije “The Bear” pozira pred horizontom svog rodnog grada u kolekciji donjeg veša za proleće 2024, predstavljajući klasike kao i nove modele.

Fotografisanje, sprovedeno na krovu u Njujorku, prikazuje Vajtovu vezu satim gradom i njegovu snažnu energiju, savršeno se uklapajući u kultne stilove brenda. U ekskluzivnom video-snimku intervjua, Vajt govori o svojoj ljubavi prema plesu i svojim trenutnim projektima na filmu i televiziji – sve dok pokazuje svoju isklesanu građu u različitim modelima bokserica.

Kao dete koje je odraslo u Bruklinu, Jeremy je, prilikom retkih poseta Donjem Menhetnu, bio zapanjen veličinom grada. Zgrade su se uzdizale, ulice su bile šire, čak su i reklamni panoi izgledali veći. A ono što nije moglo da se ne primeti su Calvin Klein reklamne kampanje na bilbordima.

“Radili su tako divan posao s ovim kampanjama toliko dugo”, rekao je White. “Uvek biraju zaista zanimljive ljude.”

Jeremy Allen White
Mert Alas/Calvin Klein/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Sada je i sam White postao jedna od tih zanimljivih osoba, iako nikada nije mogao da zamisli da će učestvati u nekoj od Calvin Klein kampanja.

“Nisam ovo video kao mogućnost u svojoj budućnosti. Ko još odrasta razmišljajući: “Da, ja ću biti zaštitno lice za Calvin Klein kampanju”

Jeremy nije jedino zaštitno lice ove kampanje, ostala lica biće predstavljena u narednoj nedelji. Ali do tada, nema sumnje da nećete moći da izbegnete “Carmy” na društvenim mrežama i bilbordima u većim gradovima u vašoj blizini.

Pogledajte sve slike u galeriji:

Foto: Profimedia

Najnovije