Šeširi će ovog leta dočarati stari holivudski glamur

Komadi koji prevazilaze modne trendove

šeširi

Topli dani i sunčano vreme donose sa sobom potrebu za osveženjem garderobe. Nema boljeg aksesoara za letnje mesece od šešira. Šeširi ne samo da pružaju zaštitu, već i dodaju dozu elegancije svakom izgledu. Pravi trenutak za pronalazak savršenog šešira je sada, pre početka letnje sezone 2024. godine. Tokom istorije, šeširi su bili omiljeni izbor mnogih stilskih ikona, kao što su Jane Birkin i Brigitte Bardot. Oni su savršen završni detalj svakog letnjeg outfita. U modi, detalji poput aksesoara i nakita jednako su važni kao i sama odeća, jer stvaraju kompletan i sofisticiran izgled.

šeširi

Današnji izbor obuhvata omiljene brendove modnih znalaca, koji su poznati po svom nepogrešivom kvalitetu. Pored luksuznih opcija, tu su i pristupačniji, ali jednako stilizovani šeširi. Najbolji šeširi su bezvremenski investicioni komadi, dizajnirani da traju i pružaju vam radost tokom više sezona. Investicioni komad se definiše kao nešto što prevazilazi prolazne trendove i odražava vašu ličnost i stil. U želji da zadovoljimo sve modne entuzijastkinje, pripremili smo selekciju različitih oblika i stilova.

šeširi

ErcegovAC

Boater Hat

Žirado šešir je izrađen od prirodne slame, štepane u krug. Ukrašen je ivory ripsanom trakom i brendiran je metalnim ,,E” znakom. 

11.500,00 RSD

šeširi

Scotch&Soda

Slamnati šešir

Slamnati ženski šešir sa širokim obodom i ukrasnom trakom. Papirna slama u boji pustinjskog peska.

13.990,00 RSD

šeširi

LIVIANA CONTI

Šešir

Klasičan šešir od slame

28.390,00 RSD

šeširi

Ercegovac

XXL Trilby Šešir

Trilby šešir je izrađen od prirodne pletene slame. Ukrašen je belom i camel ripsanom trakom sa bež mašnom i brendiran je metalnim ,,E” znakom. Ono što ovaj šešir čini specijalnim jeste njegov nestandardno veliki obod.

16.000,00 RSD

šeširi

Twinset

Šešir od papira

Šešir sa širokim obodom ukrašen pločicom u obliku srca sa utisnutim logom.

9.990,00 RSD

šeširi

H&M

Slamnati šešir s oborenim obodom

Šešir od pletene papirne slame sa opuštenim oborenim obodom i znojnicom od grogrena. Širina oboda 12 cm.

1.799,00 RSD

Foto: Promo, Profimedia

Najnovije