10 ključnih komada za vikend van grada

Ovo je idealan plan za kratak getaway kada su travel essentials u pitanju.

Iako su nam letnja sezona i odmor na pragu, kraj radne nedelje je odlična prilika za predah i nezaboravna vikend putovanja. Dok ne dođe vreme za godišnji odmor, koji je sve češće tema neformalnih razgovora, kratak predah od vrućine i gradske buke, prava je solucija. Kratka avantura izvan gradske vreve, u smirujućem, prirodnom okruženju, poput boravka na obali uz zalazak sunca ili u nekoj mirnoj sredini, prepunoj zelenila, svakako će prijati. 

Nakon što razradimo detaljan plan šta sve treba obići, u skladu sa našim željama, jer nekome prija da vreme tokom vikend putovanja utroši na ispijanje sočnih koktela pored bazena, potrebno je i da napravimo spisak neophodnih stvari koje će nam modno začiniti savremeni beg. Dakle, pored detalja koji se tiču samog vikend putovanja potrebno je da napravimo listu stvari bez kojih se putovanje ne može zamisliti, a jedan od glavnih trikova glasi: birajte ono u čemu će vam biti udobno a ujedno ćete se osećati zanosno. Odaberite odevne komade koji mogu lepo da se kombinuju, vodeći o računa o bojama, kako bi izgledali sofisticirano, kao osoba od stila. 

Kako biste izbegli napade panike koje gotovo svaka žena doživi prilikom pakovanja, bez obzira gde putujete i koliko dana ostajete, pridržavajte se naše liste neophodnih komada. 

Bez lepršave cvetne haljine definitivno ne bismo mogli da zamislimo šetnju dugim uskim ulicama morskih gradova, kako dnevnu tako i onu večernju. Savršeno pristaje uz ravne sandale ili patike, i dolazi nam iz Calvin Klein najnovije kolekcije. Za neke od nas plažna sezona kupanja još nije počela, ali to nas ne sprečava da se opustimo na nekoj od plaža ili pored bazena. Trendi plažni aksesoar u vidu atraktivnog crno-belog peškira savršeno će se ukalapati uz jednodelni kupaći kostim osvežavajuće nijanse lavande, a sve to u cilju potpunog opuštanja i osećaja balansa koji u nama budi boravak pored vode. Još jedno je sigurno, nećete proći neprimećeno. Uspešno putovanje ne bismo mogli da zamislimo ni bez oversized torbe kao letnjeg statment aksesoara. Birajte onu u koju će vam sve što vam je potrebno stati, od sunčanih naočara pa do kreme za lice sa visokim faktorom zaštite. I ako su patike tokom letnje sezone obuća na koju često umemo da zaboravimo, kada su u pitanju putovanja nalaze se na prvom mestu prioriteta. Udobne, a ujedno moderne i šik, dolaze nam u beloj boji i idealne su za kombinovanje kako za sportske, tako i uz elegantne kombinacije. 

Istražite novu Calvin Klein kolekciju i napravite sopstveni gateaway modni miks. Komadi su dostupni u Calvin Klein radnjama u šoping centrima Galerija i Rajićeva u Beogradu i Promenada u Novom Sadu, Calvin Klein Underwear radnjama u šoping centrima Ušće i Beo, kao i u svim Fashion&Friends radnjama u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu. Kolekcija je dostupna i na fashionandfriends.com online šopu i istoimenoj mobilnoj aplikaciji.

PROMO

Najnovije