Koje trendy minđuše nosimo ovog leta?

shop BAZAAR

Donosimo vam najmodernije minđuše koje apsolutno morate imati ovog leta.
Ako volite modu koliko i mi, onda verovatno želite da čujete sve o najnovijim modnim trendovima za leto 2024. Do sada smo videli više trendova u nastajanju sa različitim komadima nakita, ovog puta smo odlučili da se fokusiramo na jednu kategoriju koju volimo – minđuše.

Pravi par minđuša može da vas učini privlačnijim, može da poveća vaše samopouzdanje i ostavi trajan utisak na druge. Zato je ključno da budete u toku sa minđušama koje stvaraju zujanje, bezvremenskim dizajnom koji nikada ne izlazi iz mode i stilovima koji vam najbolje stoje.

Pronalaženje pravog stila minđuša koji će odgovarati vašoj modnoj estetici, životnom stilu i budžetu nije šala. Ali kada postoji toliko različitih trendi minđuša i stilova minđuša koje možete izabrati, kako možete suziti pretragu? Od svakodnevnih minđuša do minđuša za posebne prilike, kada saznate za sve najpopularnije stilove minđuša, svakako izbor nije lak.Bez obzira da li želite da promenite svoju dnevnu uniformu ili kombinaciju za noćni izlazak, postoji jedno osećanje koje će uvek ostati isto, a to je da nijedan outfit nikada nije potpun bez pravog nakita i aksesoara. Od narukvica i minđuša i privezaka, najosnovnija odeća će odmah biti podignuta onog trenutka kada dodate nekoliko komada nakita. Posebno par minđuša. Pitajte bilo koju modnu devojku i verovatno će vam reći da vam nijedan dodatak neće poslužiti bolje od ovog aksesoara za uši.

Trendi je sinonim za moderan, tako da bi minđuše bile u trendu to znači da su u skladu sa najtoplijim stilovima. Bilo da su ih popularne učinile manekenke koje ih nose na pisti, ili uticajne osobe koje se razmeću njima na mreži, nošenje trendi minđuša osiguraće vam da nikada ne gledate iza vremena.

mindjuse (1)

Minđuše

1.190,00 RSD

mindjuse (1)

Pucci minđuša

Plava minđušsa od plastiče smole i metala

46.830,00 RSD

mindjuse (2)

Patrizia Pepe – Ženske minđuše u boji starog zlata

Alke sa okruglim detaljima dužine 4,5 cm

10.392,00 RSD

mindjuse (2)

Rabanne Tube topaz minđuše

od mesinga zlatne boje

46.650,00 RSD

mindjuse (3)

Minđuše u obliku trešnje

Dostupno u različitim bojama.

1.290,00 RSD

mindjusa

ALIITA
Compuesta minđuše

Minđuše od 9-karatnog zlata sa dragim kamenjem

77.850,00 RSD

Foto: Profimedia, promo

Najnovije