Letnji Shopping vodič – ključni komadi

Koji su to ključni komadi ove sezone bez kojih ne možemo da zamislimo leto? Kako se nose? Gde možete da ih kupite? Tim Harper’s Bazaar bira za vas one artikle o kojima smo vam već pričali kada je reč o letnjim trendovima. Dakle, ovo je samo start, uvod u modnu sezonu sa ključnim komadima koje možete kupiti odmah! Uskoro vas očekuje pravi letnji shopping vodič. Stay tuned!

1. Slojeviti volani – Valentino

Romantika je ponovo na ceni a haljina sa karnerima jadan od ključnih odevnih komada ove sezone. Što bogatija, to bolja! Valentino nam donosi maxi haljine sa voluminoznom formom u vidu slojevitih karnera. Za stil sa modne piste, mi biramo haljinu brenda H&M. Prošetajte do vama najbliže prodavnice i naćićete još mnogo volana i karnera u najlepšem obliku!

Revija: Valentino SS/20

H&M 5.499 dinara

2. Šešir od rafije – Dior

Ove sezone, šešir od trske nije samo šik dodatak već i odlična barijera od UV zračenja. U  prirodnoj nijansi ili obojena, rafija dominira modnom pozornicom i poručuje da je otmena ležernost bitan faktor u odabiru omiljenog aksesoara. Za uvod u leto, slamnati šešir je neizostavan detalj.

Revija: Valentino SS/20

H&M 2.199 dinara

3. Modno vezivanje – Salvatore Ferragamo

Sandale koje se vezuju oko članka vrlo su važan modni detalj ove sezone! Tanki kaiševi drže stopalo i svojom igrom vezivanja čine ceo stajling dinamičnim. Neutralna paleta boja čini ove sandale lako uklopivim i idealan su komad kako za dnevne, tako I za večernje kombinacije.

Revija: Valentino SS/20

Max&Co, Mia Maya 42.590  miamaya.online 

Izvor fotografija: Profimedia, Promo

Art direkcija: Ana Šneblić

Autor: Mila Djenić

Najnovije