Novi model Converse patika je sve što smo čekali do sada!

Od davne 1908. godine Converse patika je ključni komad u cipelarniku mnogih, upravo zbog svog ikoničnog dizajna i nosivosti ove legendarne sportske obuće. Kada se prvi put pojavio, bio je poznat po Chuck Tailor All-Star modelu, koji je evoluirao od patike za košarku do svakodnevne siluete koja je postala simbol urbane ulične mode. Osamdesete godine nismo mogli da zamislimo bez omiljenog para Starki!

Uvek u prepoznatljivom ruhu, od Crater Knit-a, Weapon-a do Net Star Classic-a, Converse je važan deo street style kulture. Ne smemo zaboraviti na Run Star Hike model koji je vrlo brzo postao trend, upravo zbog svog masivnog đona i fantastične kolaboracije sa britanskim brendom JW Anderson.

Njegov jedinstveni dizajn smo oberučke prihvatili, kao stilski balans između udobnosti i kvaliteta same konstrukcije. Štaviše, Converse nastavlja da integriše različite materijale i tehnologije koje optimizuju udobnost u svaki komad obuće koji proizvodi. Početkom 2022-e svi klasični Chuck Tailor All Stars modeli na tržištu imaće nadograđene performanse sa fokusom na komforu.

Nekonvencionalne Converse patike sinonim su za eklektične odevne kombinacije! Na radost modnih entuzijasta, najnovija verzija patika Run Star Motion savršeno ilustruje retro stil sa urbanom notom dizajna. Udobnost je na prvom mestu, a tome u prilog je i CX penasti uložak koji diže komfor na viši nivo. Eksentričan gumeni đon u vidu prenaglašene talasaste platforme kao da je izvučen iz naučno-fantastičnog filma!

Tim Harper’s BAZAAR-a predlaže vam kako da kombinujete Run Star Motion koji je dostupan u Converse shop-u u Beogradu i Novom Sadu. 

U dijalogu crne i bele

Košulja Red Valentino

Džins Zara

Patike Converse Run Star Motion

Torba Last Frame

Summer Jam

Bermude Jil Sander

Patike Converse Run Star Motion

Šešir Jacquemus

Košulja Missoni

Tašna Fendi

Sportski safari

Haljina H&M

Patike Converse Run Star Motion

Ceger Marni

Šešir Parfois

Ako niste do sad usvojili trend robusnih patika, zašto ne biste uskočili u ovaj ludi Converse model? Ikonični logo zvezde, ovog leta nosimo sa ponosom!

Priredila: Mila Đenić

Fotografije: PROMO

Najnovije