Harper's Bazaar Srbija

Otkrivamo trendove kupaćih kostima koji će zavladati 2024.

Vaše omiljene poznate ličnosti ovog leta nosiće samo svetle kupaće kostime

Iako nas još par meseci deli od iščekivanog leta, već osećamo sezonu bikinija u vazduhu. I, kako se naš Instagram feed polako puni snimcima sa bekstva poznatih ličnosti na sanjivim destinacijama, počinjemo da otkrivamo koji će trendovi kupaćih kostima zavladati 2024.

Dok je 2023. bila godina clean girl estetike i njene neutralne palete, 2024. je tu da uzvrati. Nazovite to mob wife, tomato girl, ili kako god vam zvuči dobro, ali ovog leta sve je u tome da postanete smelije i glasnije. Kao što se vidi na Hailey Bieber, Kendall Jenner, i Emily Ratajkowski, svetli kupaći kostimi biće vodeći trend u komadima za plažu. I, iako su vaše omiljene It devojke prihvatile trend kroz klasične trouglaste kupaće kostime i mikrobikinije, očekuje se da će živahne boje preuzeti sve oblike i stilove ovog leta.

U rasponu od upečatljivih običnih crvenih nijansi do razigranih dezena sa zabavnim kombinacijama smelih boja, opcije su beskrajne za one koji žele da budu primećeni na plaži ili pored bazena. Bez obzira da li odaberete smeli monohromatski izgled ili odlučite da kombinujete i uparite neke kontrastne tonove, uverite se da vaš vibrantni kupaći kostim privlači pažnju i odiše samopouzdanjem.

Nastavite da skrolujete za naše najboje šoping predloge živopisnih nijansi kupaćih kostima, koji će vas definitivno izdvojiti stilom iz mase.

Asimetrični kupaći kostim sa prorezom

3.990 RSD

Missoni Kupaći iz jednog dela

22.395 RSD

Gornji deo bikinija

2.590 RSD

Punjeni gornji deo bikinija bando kroja

1.699 RSD

PS Fashion ženski kupaći gornji deo

2.190 RSD

Trouglasti gornji deo bikinija

1.699 RSD

Foto: Instagram, Promo

Najnovije