Harper's Bazaar Srbija

Sve što mi je potrebno našla sam na jednom mestu, a sada mi je još bliže – samo na dodir prsta

Treći dan prolazi kako sam ih ugledala… I ne mogu da ih izbacim iz glave. Dobar znak. Da sam ih posle jednog dana izbrisala iz sećanja, značilo bi da mi nisu potrebne. Međutim, metalik zlatne sandale iz izloga Zare u Galeriji mi se smeše. Ma, biće moje! Naporno sam radila ceo maj i sada je trenutak za razonodu. A šoping je moja najveća i najlepša razonoda. Da je kupovina sportska disciplina, bila bih zlatna, baš kao i sandale iz Galerije koje ću kupiti. Taman je i počela sezona izlazaka, zvezde su se poklopile. Suđeno je.

Iskreno, možda zvučim kao površna devojka iz velikog grada, ali šoping je zaista moja velika ljubav. Vredno radim po ceo dan u advokatskoj kancelariji, zatrpana sam papirima i sa strankama, kupovina mi dođe kao nagrada za dobro obavljen posao. Kad smo već kod posla, blejzer iz Patrizia Pepe prodavnice biće mi potreban za ročište sledeće nedelje. Ne mogu da se pohvalim sa previše slobodnog vremena i zato mi je važno da na jednom mestu mogu da pronađem sve što mi je potrebno.

Galerija je postala moja omiljena destinacija u gradu

Galerija je ne samo najveći šoping centar u Beogradu i Srbiji, nego i u celoj jugoistočnoj Evropi. Galerija je moja Olimpijada, moj sport u kom sam šampionka. Kako se popnem iz garaže, sve mi je nadohvat ruke, preko 200 radnji, sa širokom paletom brendova, koje će zasigurno zadovoljiti svačiji modni ukus. Oduvek sam volela Zaru, ali Zara u Galeriji je nešto drugo. Osmišljena je kao jedinstveni šoping koncept koji je pored Beograda viđen u još samo nekoliko svetskih metropola. Zlatne sandale su moje i savršeno će mi pristajati uz haljinu koju sam kupila u novootvorenoj Hugo prodavnici.

Galerija Belgrade aplikacija za modernu kupovinu

U nekom trenutku pravim pauzu, jer kupovina je ipak maraton, a ne sprint. Pijem kafu u kafiću sa pogledom na šetalište i reku. Smeštena pored reke, uz Sava Promenadu, Galerija je mesto gde cela porodica može da uživa i da provede nezaboravne trenutke, bilo da je to kupovina, projekcija u jedinom ovdašnjem IMAX bioskopu ili veliki izbor restorana gde je moguće probati najukusniju hranu. Svaki put kada vidim osunčan Beograd sa šetališta ispred Galerije, iznova se zaljubim u njega. Raspoloženje mi kvari razmišljanje na temu tri rođendana koji slede krajem juna. Sve sami Rakovi. Srećom, pošla sam na vreme da tražim poklone. A još sam srećnija pošto Galerija do 13. juna nagrađuje. Instalirala sam aplikaciju Galerija Belgrade i sada za potrošnju u toku jednog dana, koja prelazi 10.000 dinara, dobijam e-vaučer u vrednosti od 1.000 dinara. Pa onda neka kažu da se kupovina ne isplati.

Kupovinom do vrednih nagrada i lepih iznenađenja

Ali ne samo to. Galerija svakodnevno nagrađuje jedinstvenim šoping iskustvom. Nakon što sam preuzela aplikaciju Galerija Belgrade, mogu da ostvarim veliki broj benefita. Kada, na primer, sakupim minimum 25.000 bodova (a jedan dinar na računu je jedan bod), dobijam e-vaučer koji mogu da zamenim za novu kupovinu u Galeriji. Nikada nisam volela matematiku, međutim ovo je računica koja mi se dopada.

Svaki dolazak u Galeriju mi je kao poseta dragom prijatelju. Osećam se kao da tu treba da budem, da provedem dragocene trenutke, uz osmehe i, naravno, nezaboravan šoping. Galerija je ultimativna modna, gastronomska i lifestyle destinacija koja nudi ceo svet na jednom mestu, kupovini daje potpuno novu dimenziju, ima izuzetnu gastronomsku ponudu, kvalitetnu zabavu i sve to na najlepšoj lokaciji u Beogradu – na obali Save. U Galeriji je moguće naći sve što vam je potrebno, a od kako se otvorila, postala je mesto uzbudljivih gradskih dešavanja. 

Vratiću se sledeće nedelje. Moram da vodim sestriće da gledaju crtani film u najmodernijem IMAX bioskopu u gradu. Pored toga, moram da tražim toaletu za svadbu na kojoj treba da izgledam senzacionalno. Toliko sam skupila bodova da haljinu za svadbu dobijam za džabe. Galerija Beograd aplikacija mi pokazuje da trenutno imam srebrni nivo. Ne zadugo. Poput mojih novih sandala i moj nivo u Galeriji će biti zlatan.

Tekst: Promo
Fotografije: Promo/Galerija Beograd

Najnovije