Harper's Bazaar Srbija

Voluminozne clutch torbe – glavna kupovina juna

Prošle sezone, sve fashioniste su bile oduševljene clutch torbom nalik oblaku, brenda Bottega Veneta.

Elegantni model „The Pouch“ brzo je našao svoje obožavaoce i postao najtraženiji proizvod modne kuće. Ovog leta, ovaj trend i dalje dobija zamah u kolekcijama dizajnera, pa su sada i drugi brendovi predstavili svoje verzije bezobličnih voluminoznih clutch modela koji će postati savršen pratilac svakodnevnog gradskog dress code-a.

Samo na prvi pogled, voluminozne clutch torbe izgledaju neugodno za nošenje, ali u stvarnosti su vrlo funkcionalne. Takav neformalni model omogućava vam da u njega stavite šta god da vam je potrebno. Pored toga, za dodatnu udobnost, mnogi modeli imaju dodatnu kožnu narukvicu koja torbu pričvršćuje za zglob vlasnika. Ovog leta vredi potražiti moderne torbe u ponudi brendova Miu Miu – Miuccia Prada pokazala je niz opcija, Bottega Veneta – pletene i jednobojne modele od kože i torbe ukrašene životinjskim printom, a Givenchy se kladio na nijanse sive i crne.

Kolekcija Rejina Pio sadrži jarko plave modele s mašnom koji savršeno nadopunjuju lanene ili bele pamučne haljine, dok Versace ima predimenionirane modele savršene za poslovne sastanke. Dizajnerka Donatella Versace osmislila je sve detalje – u takve torbe možete čak staviti mini laptop za prezentacije.

Najaktuelnije modele vodećih brendova pogledajte u galeriji fotografija!

Najnovije