13 street style predloga inspirisanih belom bojom

Bilo u total look-u ili kao detalj, bela je boja koju posebno volimo tokom proleća i leta.

Bela nije samo trend, to je boja koju nosimo tokom cele godine. Iako je nosimo rado tokom zime, moramo priznati da su proleće i leto godišnja doba u kojima definitivno najviše uživamo u svežini bele odeće. To je boja najlepših prozirnih letnjih haljina, boemskih košulja koje nosimo u gradu, lanenih bluza i pantalona koje smo poistovetili sa letnjim danima odmora.

Ne možemo zamisliti garderobu letnje sezone bez bele boje, a na sreću, street style heroine daju nam bezbroj ideja uz pomoć kojih ovu boju možemo uneti u svoj svakodnevni život.

Monohromatski izgled u beloj boji je apsolutno moderan izbor, ali ne treba da se ograničite na strogu monohromatsku paletu – belu možete razbiti pomoću dodataka u boji, poput crne ili crvene torbe. Naravno, možete je kombinovati sa farmerkama ili teksas bermudama i svim neutralnim komadima vašeg ormara. Imajte na umu da je bela haljina predmet kojem uvek pribegavamo, pa ne bi trebalo da nedostaje u vašoj kolekciji, jer jedinstveno ističe preplanulu kožu tokom leta.

Takođe investirajte u lagane i prozirne pantalone koje možete kombinovati na bilo koji način, u belo odelo koje posebno sada zamenjuje crno u kancelarijskom izgledu i naravno u plisiranu suknju koja će postati idealan izbor za svaki trenutak. I na kraju, ali ne najmanje važno, ne zaboravite na savršene bele farmerke koje posebno volimo tokom leta.

Izabrali smo sjajne street style predloge zasnovane na beloj boji i predlažemo vam da što pre isprobate one koji vam se najviše dopadaju.

foto:pinterest

Najnovije