Brend Nike vas poziva na Sneakerville

Nova Tech Fleece kolekcija, personalizacija komada, gejming, dobra zabava i DJ!

Brend Nike kao i svake godine pripremio je dobro zabavu na Sneakerville festivalu koji se održava 17. septembra na Beogradskom sajmu, a svi posetioci tokom celog dana moći će da uživaju u brojnim aktivnostima. Ove godine, kroz jedinstvenu priču Nike spaja sport i lifestyle pa će tako poznati sportisti, promoteri brenda, posetiti štand kako bi se oprobali u aktivacijama, ali i družili sa prisutnima sa željom da prenesu važne poruke i lekcije koje su oni naučili kroz sport.

Osim druženja, ljubitelje brenda Nike očekuje i posebana pop up radnja u kojoj će ekskluzivno biti predstavljena nova Tech Fleece kolekcija, a svi koji se odluče da kupe nešto iz kolekcije imaće mogućnost da personalizuju svoje nove, omiljene komade. Osim personalizacije, zainteresovani će imati na raspolaganju i dodatni dizajn sa motivom Beograda u tri verzije. Kada je reč o novoj kolekciji Tech Fleece, ona je napravljena za sve one koji vole jedostavnost, komfor i sportsku eleganciju koja pomera granice udobnosti.

U okviru štanda naći će se i prostor za gejming, dok će za dobru zabavu biti zadužen DJ.

Ne propusti sjajnu zabavu na Nike Clubhouse štandu, mestu na kojem imate jedinstvenu priliku da personalizujete novi Tech Fleece. Čekamo vas!

Fotografija, tekst i video: Promo 

Najnovije