Kako nositi kožnu suknju ove zime

Učimo od heroina uličnog stila.

Bez sumnje, koža je najmoćniji trend ove sezone.

Veoma dugo u kolekcijama nismo videli takvu raznolikost kožnih stvari. Dizajneri su čak predložili da oblačimo ovaj materijal od glave do pete - takve stajlinge smo videli u kolekcijama Miu Miu i Hermes. Međutim, nisu svi toliko hrabri.

Šta ako i dalje želite da podržite trend?

Ovde je sve vrlo jednostavno. Kao što znate, sve je podjednako i otrov i lek. Rezultat zavisi od doze. Umereno, koža vas neće učiniti heroinom tuđih svakodnevnih maštanja. A ako ste se već odlučili za jedan komad kože, ali ne možete da ga odaberete, savetujemo vam da pažljivije pogledate kožnu suknju. Možda je ovo najjednostavniji, ali istovremeno i sasvim originalan način da ovaj materijal uklopite u svoju garderobu. Ovo je mnogo originalnije od dosadne kožne jakne - ali mnogo sigurnije od celog kožnog odela.

 

Kako nositi takvu suknju zimi? Prvo zapamtite pravilo kontrasta. Suprotne teksture - trikotaža i krzno - najbolje će izgledati sa glatkom kožom. Obucite svoj omiljeni prijatni džemper od toplog pletiva sa ultramodernom midi suknjom - i prava ste heroina uličnog stila!

Takođe treba napomenuti - kožne suknje najbolje izgledaju u kombinaciji sa čizmama. Zanimljive i inspirativne stajlinge pogledajte u galeriji fotografija.

foto:bazaar.ru

Pročitaj još iz kategorije Street Style