Kako nositi krzneni kaput zimi: 20 elegantnih primera

Najsmelije kombinacije!

Najsmelije kombinacije!

Činjenica da zimi treba da se zagrejete je jasna bez nepotrebnih objašnjenja - vreme će vas na to naterati. Ali za postizanje ovog cilja niste ograničeni ničim osim svojim ukusom, potrebama i modnim trendovima. Srećom, sada postoji toliko mnogo izbora. Ne postoji „monopol“ nad jednim delom odeće za zimski stil. Međutim, ovo nas ne samo oslobađa, već dodaje i glavobolju. Na kraju, izbor mora biti napravljen tako da ne propustite stil, udobnost ili toplinu. I ovo nije najjednostavnija kombinacija.

Mnoge devojke u ovoj situaciji više vole jakne – tople su, udobne i praktične. Mnoge, ali ne sve. Kaputi od ovčje kože takođe nisu svima po volji - nekima izazivaju kontroverzne asocijacije ili jednostavno ne odgovaraju. Krzneni kaputi od prirodnog krzna pali su u modnu nemilost i praktično napustili kolekcije ključnih brendova. Šta uraditi u ovom slučaju? Postoji izlaz: stilski kaputi od eko-krzna.

Prvo, greju savršeno. Drugo, ni jedna životinja ne pati tokom njihove proizvodnje. Treće, oni takođe izgledaju jednako lepo kao i njihove prirodne kolege. U redu, izbor je napravljen - ostaje samo da saznamo kako najbolje nositi takvo krzno. I ovde nam, kao i uvek, u pomoć dolaze heroine uličnog stila.

Pogledajte galeriju fotografija i nabavite bar jedan kaput od veštačkog krzna, ukoliko do sada niste!

foto:bazaar.ru 

Pročitajte još

Pročitaj još