Kako nositi sivu boju tokom zime i izgledati atraktivno

Siva ima vrlo kontroverznu reputaciju. S jedne strane, opšte je prepoznata kao univerzalna - svi znaju da je jednostavna za kombinovanje i da svima odgovara. S druge strane, mnogi je smatraju dosadnom bojom.

Predlažemo da se odbace sve predrasude i stereotipi, te da koncentrišemo na njene pozitivne aspekte. Ipak, siva je iznenađujuće svestrana boja koja može da igra potpuno drugačije uloge u različitim kombinacijama. Ne morate se obući u sive tonove od glave do pete - svoju all-grey odevnu kombinaciju možete razblažiti drugim nijansama, stvarajući teksturu, dubinu i dimenziju.

Plava ili ljubičasta boja će izgledati još efektnije na pozadini sivog tona i delujući još bogatije. Siva će izgledati sjajno sa ostalim ahromatskim tonovima - crno-belim. Samo od ove tri boje već je moguće stvoriti nezaboravan i efektan izgled koji će biti prikladan u bilo kom okruženju.

Ukoliko je vaš izbor total grey look, savetujemo vam da ne birate stvari u istom tonu, ovo će vaš izgled učiniti zaista dosadnim i monotonim. Ipak, igra sa različitim nijansama iste boje je dobrodošla. Na primer, možete poneti tamniji kaput preko svetlijeg džempera i pantalona i tim potezom postati street style zvezda. Ukoliko uspete da kombinujete i teksture na interesantan način, vaš look će biti još efektniji.

Ukoliko niste sigurni kako da stilizujete svoj omiljeni sivi džemper predlažemo da pogledate galeriju fotografija gde vas očekuju najlepši stajlinzi street style zvezda.

Pročitaj još iz kategorije Street Style