Nedelja mode u Milanu je završena: Izdvajamo najbolje street style outfite

Ciao, ciao Milano!

Bilo je mnogo velikih pitanja koja je pokrenula Milanska nedelja mode za sezonu proleće/leto 2023. Kako će Sabato de Sarno predstaviti Gucci? Koje vizuelne trikove će majstorski manipulator kože Matthieu Blazy izvesti za Bottega Venetu? Koja kuće će biti odgovorna za prvu It-torbu za proleće 2024? Ali jedna stvar, za koju nije bilo potrebe da se pitamo, jeste da li će milanski street style doneti inspiraciju za jesenju modu. Ovaj grad uvek ima sva stilska rešenja.

Svake sezone, street style Milanske nedelje mode otelotvoruje najbolje od najvećih trendova istovremeno prenoseći maksimalističku prefinjenost. Zvanice ovogodišnjih revija viđene su na ulicama italijanske prestonice u smelim bojama i siluetama, ali takođe, pokazale su i snagu jednostavnosti, noseći kombinacije poput mini suknje, kožne jakne i mokasina(sa čarapama, naravno).

Odeća je bila praktična, senzualna i potpuno nosiva van događaja u nedelji mode. U galeriji ispod pogledajte outfite sa ulica Milana koje svako može da nosi ove jeseni.

Foto: Profimedia

Priredila: T.M.

Najnovije