Nosimo pastelne nijanse ove jeseni poput heroina uličnog stila

Završava se Nedelja mode u Milanu - pretposlednja u tradicionalnom modnom maratonu.

To znači da je već moguće sumirati preliminarne rezultate sezone. Naročito - prema izveštajima fotografa uličnog stila. I mada se ispostavilo da je ulični stil ovog puta donekle posečen (u Njujorku i Londonu gotovo da nije bilo revija „uživo“, a nisu svi mogli da stignu do Milana zbog ograničenja koronavirusa), drago nam je zbog svake ulične fotografije, jer su nam street style hronike mnogo nedostajale. I već u ovom trenutku je jasno da pastelne nijanse samouvereno postaju lideri među trendovima.

Na ulicama modnih prestonica devojke su često birale nebesko plavu i bledo ružičastu - ove dve osnovne pastelne boje bile su bukvalno svuda. Možda je to zbog teškoća dugotrajne pandemije i želje za makar vizuelnom lakoćom. Možda moderne žene jednostavno pokušavaju da odlože nadolazeću jesen, što je vrlo karakteristično za tamne nijanse - kako u ormaru, tako i u okruženju. U svakom slučaju, veoma smo zadovoljni ovim trendom: dugo ćete moći da nosite svoju omiljenu letnju odeću svih nijansi najlepših slatkiša!

Zvezde street style hronika pastelne nijanse nose od glave do pete, a ponekad su nežni lookovi dopunjeni dodacima u neutralnim nijansama - beloj, crnoj i bež (sigurna, ali prihvatljiva opcija). Povremeno su koristili ove nežne tonove kao akcenat, razređujući ih monotonim tamnim setovima. Posebno volimo kada su devojke hrabre i kombinuju različite nijanse pastela - izgleda vrlo impresivno i čini stajling skladnim i potpunim. Koju god od ovih opcija da odaberete, garantovano ćete biti najmoderniji. A ako se bojite da pogrešite, onda možete da koristite ilustrativne primere u galeriji fotografija.

Pročitajte još

Pročitaj još