Street style: top 5 sezonskih modnih dodataka

Odevne kombinacije street style zvezda imaju puno toga da nam kažu o modi i trendovima svake sezone, a to se ne odnosi samo na odeću i obuću koju ćemo nositi.

Za potpun izgled potrebni su aksesoari - torbe, kape, nakit, kaiševi - koji zauzvrat svaki put moraju ispričati drugu priču.

I ovogodišnje Modne nedelje - neiscrpan izvor look-ova uličnog stila - možda su bile ograničene i sa mnogo manje gostiju, ali Pariz, Milano, Kopenhagen i Njujork ponudili su dovoljno stilskog znanja i inspiracije tako da možemo sa sigurnošću govoriti o 5 modnih dodataka kojima su modni insajderi odlučili da daju prednost i poverenje ove jeseni.

Ove sezone možete pouzdano ulagati u torbe sa dugim resama, kao apsolutni trend godine. Ako želite da budete u skladu sa trendovima, tu su i torbe sa lancima. Od ostalih dodataka koji se ističu, sigurno „zaključajte“ svoje naočare na sebi - dodavanjem impresivnog lanca, u kosi nosite stilsku maramu i naravno, ne zaboravite sve sitne torbice (mini torbe, džepne torbe, futrole) koje posebno ove godine pretenduju na VIP poziciju u modi.

Za dozu inspiracije, posetite našu galeriju.

Pročitajte još

Pročitaj još