Sve odevne kombinacije sa snimanja serije “And Just Like That”

Koja se vama najviše dopada?

“And Just Like That”

Snimanje treće sezone popularne serije “And Just Like That” je uveliko počelo, i naši omiljeni Njujorčani već demonstriraju vrhunski modni stil. Kao i originalna serija “Seks i grad”, ovaj revival poznat je po ekstravagantnim, luksuznim i često preteranim outfitima. Bilo da se radi o Carrie Bradshaw koja nosi torbicu JW Anderson u obliku goluba ili Simi Patel kojoj na ulici ukradu Hermès Birkin torbu, modni trenuci iz serije ostavljaju bez daha. Dok iščekujemo premijeru treće sezone na platformi Max u 2025. godini, možemo uživati u modnim poslasticama sa snimanja. U nastavku smo prikupili sve kombinacije zabeležene od početka produkcije.

Sarah Jessica Parker

Stil Carrie Bradshaw, glavne junakinje serije “And Just Like That”, karakteriše odvažna, eklektična i nepredvidiva kombinacija modnih komada. Carrie je poznata po svojoj ljubavi prema visokim potpeticama, posebno Manolo Blahnik cipelama, kao i po torbicama koje su često prava umetnička dela. Njene modne kombinacije spajaju luksuzne dizajnerske komade sa vintage nalazima, stvarajući jedinstven izgled koji odražava njen nekonvencionalni i avanturistički duh. Kroz godine, Keri je postala ikona stila, inspiracija mnogima, dok su njeni outfiti postali sinonim za hrabrost i individualnost u modi. Da li su ove odevne kombinacije po vašem ukusu?

Kristin Davis

Kristin Davis, koja tumači lik Charlotte York u seriji “And Just Like That”, poznata je po svom klasičnom, ženstvenom i elegantnom stilu. Charlotte preferira sofisticirane i prefinjene komade, često birajući haljine sa floralnim uzorcima, suknje A kroja i bluze sa mašnama. Njeni outfiti su često u nežnim, pastelnih bojama, a kompletiraju ih besprekorno odabrani aksesoari poput bisernih minđuša i klasičnih torbica. Njen stil odražava njen tradicionalni ukus i ljubav prema bezvremenskoj modi, čineći je oličenjem gracioznosti i elegancije u seriji.

Cynthia Nixon

Cynthia Nixon, koja tumači lik Mirande Hobbes u seriji “And Just Like That”, donosi praktičan, profesionalan i modernizovan stil. Kao uspešna pravnica, Miranda često bira krojena odela, elegantne košulje i sofisticirane pantalone, reflektujući njen fokus na karijeru i efikasnost. U poslednjim sezonama, njen stil evoluira prema opuštenijim, ali i dalje sofisticiranim kombinacijama, uključujući chic haljine i ležerniju odeću koja odražava njen lični razvoj i promene u životu. Mirandin stil balansira između profesionalne ozbiljnosti i suptilne elegancije, čineći je ikonom moderne poslovne žene.

Nicole Ari Parker

Nicole Ari Parker tumači lik Lise Todd Wexley, bliske prijateljice Charlotte York. Nejn lik u seriji “And Just Like That” ističe se svojim sofisticiranim i modernim stilom koji odražava njenu statusnu poziciju i dinamičan život u Njujorku. Njen modni izražaj često kombinuje luksuzne brendove sa smelim bojama i elegantnim krojevima, stvarajući upečatljive, ali uvek sofisticirane kombinacije. Kao kulturna dokumentaristkinja i društvena aktivistkinja, njen stil takođe nosi dozu eklektičnosti, sa naglaskom na unikatne aksesoare i moderne siluete. Ovaj spoj klasike i savremenog dizajna čini je jednom od najstilizovanijih i najprepoznatljivijih likova u seriji.

Sarita Choudhury

Sarita Choudhury, koja tumači lik Sime Patel u seriji “And Just Like That”, donosi sofisticiran, elegantan i moćan stil. Njen modni izraz karakterišu klasični krojevi, luksuzni materijali i pažljivo odabrani dizajnerski komadi. Sima često nosi elegantne haljine, savršeno krojena odela i statement aksesoare, kao što su Hermès Birkin torbe i upečatljiv nakit. Njen stil odražava samopouzdanje, uspeh i besprekornu modnu estetiku, čineći je jednom od najstilizovanijih i najuticajnijih figura u seriji.

Foto: Profimedia

Najnovije