Harper's Bazaar Srbija

10 najmodernijih kariranih blejzera za jesen

Bezvremenski klasici koji nikad ne izlaze iz mode…

Na revijama za sezonu jesen/zima videli smo neviđenu količinu varijacija kariranog vanvremenskog printa. Ovoga puta, dizajneri su se odmakli od uobičajenih šema i kombinacija boja i predstavili print bukvalno u svim nijansama duge. Pored toga, predstavljeno je apsolutno sve sa ovim klasičnim uzorkom: od odeće do cipela.

Ovog puta želimo da se fokusiramo na najklasičniji komad jesenje garderobe – blejzer. U ovom slučaju, klasika definitvno nij dosadna, jer je blejzer odevni komad koji nikada neće izaći iz mode. 

To jasno pokazuje i naš izbor – u njemu smo prikupili 10 najmodernijih predloga za ovu jesen.

Možete se odlučiti za „muške“ predimenzionirane blejzere u klasičnim bojama kao što predlaže Acne Studios, ili za opuštenije i ležernije verzije koje smo pronašli u ponudi brenda Isabel Marant Etoile i Sandro Paris. Crno-beli blejzer Alexander McQueen biće prikladan u bilo kojoj situaciji – ova bezvremena kombinacija nijansi nikada nikoga nije izneverila. Dvorednu verziju sa zlatnim Gucci dugmadima ce ceniti ljubitelji estetike 80-ih. Pa, najneobičniji (i u trendu) je definitivno blejzer Rosie Asso. Umetak odmah pretvara potpuno klasičnu stvar u pravi statement komad – u takvom blejzeru definitivno nema šanse da ostanete neprimećeni!

Predloge pogledajte u galeriji fotografija!

foto:bazaar.ru

Najnovije