Harper's Bazaar Srbija

10 stajlinga poznatih koji dokazuju da je braon IT boja sezone

Ako niste ljubitelj braon boje, velika je verovatnoća da ćete promeniti mišljenje nakon ovih outfita slavnih.

Može zvučati kao kliše, ali jesenji trendovi potvrđuju – odevni komadi, pa i čitavi stajlinzi u braon nijansama su apsolutni must have aktuelne sezone. Na prvu, braon boja, deluje kao jednolična i dosadna, ali ako vam navedemo čitav spektar tonova, od mlečno braon do tamne čokolade nijanse, boje kapućina, zemlje i opalog lišća, verovatno već polako menjate mišljenje.

Holivudske zvezde su i te kako svesne ovog nadolazećeg trenda i već nam demonstriraju perfektne stajlinge kombinujući sve nijanse braon boje. Mnoge od njih su se nekoliko puta za redom pojavile u javnosti u različitim braon outfitima naglašavajući moć ove boje.

Tako smo imali prilike da vidimo Jennifer Lopez na premijeri Bennovog filma “The last duel” u braon Herve Leger kompletu, koji se sastojao iz krop topa i suknje sa dubokim šlicom. Za drugo pojavljivanje odabrala je kožni braon kaput i Gucci suknju, koje je uklopila sa sličnom braon nijansom Balmain čizama, dok je ceo stajling zaokružila torbom nešto tamnije braon nijanse i naočarima za sunce u istoj boji. Ipak ovde je napravila mali presedan, noseći crnu bluzu ispod braon kaputa.

Ništa manje spektakularno nisu izgledale i ostale poznate dame poput Irine Shayk, Anne de Armas ili Jessice Albe, koje su svojim look-ovima doprinele da braon boja izgleda efektno, sofisticirano i aktuelno.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T. Mišović

Najnovije